„Blümchen“ Jasmin Wagner: Hun synger nu Schlager!

I 90’erne styrede hun hitlisterne som “Blümchen” og hjalp dermed den legendariske Eurodance til en mega-succes. Nu vil Jasmin Wagner erobre schlagerindustrien! Vil hun være i stand til at gøre det med sin nye single “Gold”?

Fra Eurodance til Electro-Schlager – Uanset om det var “Herz to Herz”, “Boomerang” eller “Kleiner Satellit (Piep, Piep)” – “Blümchen”, alias Jasmin Wagner, dominerede de tyske hitlister i 1990’erne. I dag er Jasmin 41 år og ønsker nu at bygge videre på netop disse succeser – med en helt ny genre, som hun har skabt! Fra nu af vil den nyligt skilte sangerinde glæde sine fans med elektro-schlager under hendes navn.

Jasmin Wagner: “Mine sange handler om øjeblikket”

Hun udgav sin nye single “Gold” i går (20. april) lige i tide til hendes fødselsdag, og det ledsagende album “Von Herzen” forventes udgivet i juli.

”Mine sange handler om øjeblikket. Om øjeblikkets ufiltrerede følelse og hvad der bogstaveligt talt kommer fra sjælen,” forklarer den tidligere teenagerstjerne om sin nye musikstil i et interview med“ Meine Schlagerwelt ”.

Hun kan stadig drage fordel af sine ”lille blomst” -oplevelser i dag, som hun indrømmer: ”Strengt taget handlede det selv om en vis grundlæggende kraft, som melodien og teksten er baseret på. Om synergierne mellem mig og publikum. “

Ikke uden blomster

Imidlertid ønsker Jasmin Wagner ikke at kaste sit alter ego “Blümchen” foreløbig. Tværtimod! ”Jeg vil fortsætte med at holde Blümchen-koncerter, for det giver mig stor glæde. I fremtiden vil der dog være to mærker. Blümchen er denne musikalske superheltinde fra halvfemserne, og som Jasmin Wagner er jeg mere her og nu. Begge har en anden scene personlighed.

Ikke desto mindre kan musikstilarterne let kombineres med hinanden. “Jeg vil også synge Blümchen-sange på Jasmin Wagner-koncerter,” forklarer hun til “BILD”.

Kan hun bygge på gamle succeser med sit elektro-schlager?

Som bekendt er intet umuligt i schlager … og at hun har følt sig “som en teenager” siden hendes adskillelse fra sin mand Frank Sippel i midten af ​​sidste år, for hvem “alt er åbent” kan bestemt heller ikke skade!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse