Blomster, sol og masser af musik

Forår. Endelig er det her. Efter de sidste par ugers overbevisende vejr er det nu officielt: I dag begynder det astronomiske forår. Og det er ikke noget, man overser. Blomsterne blomstrer, hundene logrer gennem parken, og ved hvert gadehjørne er der kærestepar. I øjeblikket er alle i godt humør. Naturligvis også de store stjerner – og foråret er godt på vej og forsøder dagene med deres musik endnu engang.

Schlagerbegivenheder

Indtil den 19.05 er der “Fest der Feste”-koncerter med Florian Silbereisen, som i år har udviklet et helt nyt program under mottoet “Volksmusik macht Spaß – auch wenn’s nicht jeder zugibt ;-)”. Med er blandt andet DJ Ötzi og voXXClub, som helt klart giver os forårsfeber.

I dag starter også Anita & Alexandra Hoffmann deres store turné under sloganet “25 Jahre WIR – die Jubiläumstour”. Indtil midten af april turnerer de rundt i Tyskland og leverer sammen med den gode musik og gode stemning et fantastisk sceneshow.

Også Howard Carpendale er i øjeblikket på turné med sin “Viel zu lange gewartet Tourne 2014”. “Publikum føres gennem to timers spænding, melankoli og sjov” – det er målet for musikeren, og naturligvis gør han det godt og får mængden til at hygge sig i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Udgivelser

I foråret er der flere cd-udgivelser. I morgen kommer for eksempel det nye album “Traumreise auf der Mundharmonika” fra Michael Hirte i butikkerne. De sarte lyde sikrer, at du til sidst på en lang forårsdag kan slappe af og drømme om sommeren.

I morgen har endnu mere at byde på. Peter Kraus udgiver nemlig sit nye og muligvis sidste album “Zeitensprung”. Den tyske rock’n’roll-stjerne blev for to dage siden 75 år, og til oktober tager han på en stor afskedsturné. På sit nye album har han lavet coversange fra stjerner som Culcha Candela og Silbermond i stil med 50’erne. Den er værd at lytte til og bringer den rigtige rille på årstiden.

Alle gode gange tre. Der er et nyt soloalbum på trapperne fra Stefan Zauner. Også dette album udkommer i morgen. “Fabelhaft” hedder hans nye værk, og allerede ved de første orkesterlyde ved man hvorfor: En lille fabelverden, som passer til et blomstrende forår.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse