“Best of” Semino Rossi, Andrea Berg og Helene Fischer

Så er det tid. Et nyt musikalsk mesterværk er på gaden. I dag den 7. marts udgiver Semino Rossi sit “Best of” album med 20 hitperler og duetter med Andrea Berg og Helene Fischer.

Veteranen Andrea Berg og Semino Rossi har for eksempel sunget sangen “Aber dich gibt´s nue einmal für mich,” og med schlagerdronningen Helene Fischer har kunstneren lavet en speciel version af den kendte sang “You raise me up”.

Hans aktuelle single “Dich zu lieben ist so schön” er også på albummet. Ligeledes er der tre andre nye sange; “Du machst mich stark,” “Ay Belen” og “Manuelita”. Resten af sangene er et mix af de bedste Semino Rossi-hits.

Semino-Rossi-9

Der er mere specielt

Udover den klassiske “Best of” cd kan fans også specielt købe “Limited Deluxe Edition” eller et boxsæt med tre cd’er. “Best of – live Limited Edition” er også med cd og dvd og der er også en “Best of live” med dobbelt-dvd.

Musikalsk præsenterer Semino Rossi i år hits i ekstraordinær klasse. Det er derfor, han er nomineret til en ECHO i kategorien “Deutschprachiger Schlager”  – en af de største tyske musikpriser.

[box_info]Live albummet kan købes her: Semino Rossi – Best of live[/box_info]

[box_info]Det almindelige album kan købers her: Semino Rossi – Best Of[/box_info]

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse