Bernhard Brink og fru Ute: Et drømmeteam

Bernhard Brink har fundet sin kærlighed. Nej, det er ikke musikken, men en endnu større skat: Det er hans kone Ute, som snart har været ved hans side gennem 30 år. Gennem op- og nedture står hun ved hans side og giver ham støtte. Denne kærlighed er et fænomen. I forhold til andre kendtes kærlighed har Ute og Bernhard Brink slået samtlige rekorder: I 2012 fejrede de sølvbryllup, og de holder stadig i hånd som unge elskende.

Ute og Bernhard Brink deler en stor passion: Deres hjem i Berlin. Siden starten af 80’erne har parret boet i en komfortabel lejlighed i Grundwald. Især den 61-årige Bernhard finder fred og afslapning hjemme:

“Jeg elsker Berlin, her er livet mere pulserende, her er øst og vest forenet på en meget spændende måde,” sagde han engang til ugebladet “SUPERillu”. “Den regionale reference er meget vigtig for mig,” tilføjede Brink. “Før blev jeg forbudt i DDR, men efter fik jeg en masse opmuntring fra øst. Dette er heldigvis holdt ved til i dag. Derfor er jeg naturligvis taknemlig“.

Og så forblev han tro mod sin hjemby Berlin, og sammen med sin Ute byggede han et liv op.

brink

Bernhard Brink og fru Ute: Begyndelsen på en lang kærlighed

I 1981 mødte sangeren sin kærlighed. I 1987 giftede Ute og Bernhard Brink sig. Hun er hans “hjemhavn”. “Vi passer så godt sammen, vi skændes sjældent,” siger sangeren. Også Ute bekræfter: “Vi harmonerer virkelig godt sammen. At vi begge elsker Berlin, har sikkert bidraget en del. Vi gør en masse her: går i tennisklubben, i biografen, shopper og går ud at spise. Bernhard kan ikke lide at handle, så det gør jeg,” siger Ute om forholdet.

Men kommer kærligheden ikke ud af kurs i Bernhards Brinks turbulente liv? Nej, mener hans kone: “Sammen tager vi ud, og vi rejser meget”. Ute er også med, når hendes mand tager på turné.

Ute og Bernhard Brink: Hemmeligheden bag samvær

Hvilken hemmelighed ligger bag denne lykke? Det er den gensidige tiltrækning. Begge er opmærksomme på deres udseende, holder sig i form med sport. “Ute er stadig en kvinde, som jeg vil vende mig om efter. Hun er lige til at spise,” fortæller en begejstret sanger i et interview til BILD. For Bernhard og Ute er frihed meget vigtigt:

“Rumlig adskillelse opfrisker på skræmmende vis. Man ser frem til hinanden. Den bedste partner findes alligevel ikke. Med os passer det, vi er nede på jorden,” citerer bladet den 61-årige sanger.

Også Bernhard og Ute har en klar rollefordeling: Mens Bernhard er ligeglad med penge, køber Ute møbler og mode. En “Ja-sagerin” ønsker sangeren absolut ikke.

“For det meste bestemmer Ute, uden at jeg opdager det,” siger sangeren til BILD.

Måske er det vigtigste i forholdet mellem Bernhard og Ute tilliden. Dette er grundlaget for deres kærlighed. At det af og til kommer til jalousi er normalt, selv i et harmonisk forhold. For Ute og Bernhard Brink er intimitet vigtigt, men ikke det vigtigste, siger de. Usædvanligt, at de på trods af lang tids kærlighed ikke har fået nogen børn. Fortrudt har de aldrig gjort.

Privat og professionelt lykkelig

Bernhard Brink kan ikke klage: For den 61-årige sanger kører det privat og professionelt rundt. I 2012 fejrede han sit 40-års scenejubilæum. Den 13. februar i år startede kunstneren sin “Schlager des Jahres”-turné, og den 14. februar 2014 udkom det nye album “Aus dem Leben gegriffen”. I slutningen af marts deltager han i syvende omgang af danseshowet “Let’s Dance”.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse