Bernhard Brink i dametøj!

Prisværdigt! RTL fejrer i øjeblikket “Mangfoldighedens Uge” og sender dermed et vigtigt signal om mere tolerance. I showet “Viva la Diva” er mandlige stjerner blevet forvandlet til Drag queens – inklusive schlager-titanen Bernhard Brink og Ballermann-stjernen Mickie Krause !

Bernhard Brink overrasker som Drag queen

Du har aldrig set den 70-årige Bernhard sådan før. Han klædte sig ud til det gode formål. Forklædt som Drag queen “Titania Diamond” optrådte han mandag i RTL-programmet “Viva la Diva”. Schlager-titanen præsenterede indsigt i sin transformation på Facebook. Mens han øver sin optræden i høje støvler og en overdådig paryk på et af billederne, så kan man se ham i fuld gear på et andet billede. Superstjernen bærer en lang sølv-kjole med en dyb halsudskæring!

Mickie Krause: Derfor deltog han i “Viva la Diva”.

Ballermann-stjernen Mickie Krause var også med, som endnu en gang skabte en overraskelse efter at have deltaget i “The Masked Singer”. Sangeren præsenterede sig selv på RTL-showet som “Minnie de la Cruz” i en gylden, meget åben kjole, blond manke og lange høje hæle!

Mens Jana Ina Zarrella ikke kunne stoppe med at blive forbløffet, bragte Olivia Jones endda den dragqueen, han spillede, i spil som sin egen afløser: “Hun er velkommen til at tage min plads!” Mickie Krause tog andenpladsen bag komikeren Faisal Kawusi.

Sangeren afslørede på Facebook: “Jeg deltog, fordi jeg ønsker, at mine børn skal være, som de vil være!” En fantastisk udtalelse fra Mickie, som fejrer sin 52 års fødselsdag i dag!


Kilde: Schlager.de

Det skal du læse