Bernhard Brink: Hvad skete der med Inka Bause?

Bernhard Brink og Inka Bause har været i musikbranchen i lang tid. Nu var den livlige powerkvinde gæsteværtinde i “Riverboat” i MDR og snakkede med Bernhard Brink om hans karriere. De to er forbundet med en meget specielt optræden for mange år siden. Hvad skete der med de to?

Inka Bause husker det godt: ”I 1991 var jeg gæst i dit første schlagermagasin. Jeg kom frisk fra øst og troede, du har gjort det i, hvad der føles som hundrede år.” Et foto viser hende sammen med Bernhard Brink i farverigt tøj, der var trendy for tiden og med et glas mousserende vin i hånden. Hvilken dejlig hukommelse.

Bernhard Brink & Inka Bause: To specielle karrierer

På det tidspunkt havde Bernhard Brink haft succes i musikbranchen i mange år. Inka Bause skulle stadig vinde fodfæste i vest efter murens fald. Begge kan lide at tænke tilbage på forestillingen og har lavet karriere på meget forskellige måder. Brink fejrer sit 50-års jubilæum i år og anses af sine fans for at være den eneste ægte “Schlager-Titan”.

Inka Bause: DDR-stjerne og Tv-dronning

Inka Bause er kendt af mange som dronningen af ​​det vellykkede RTL-format “Bauer sucht Frau”. Hun kommer fra Leipzig og begyndte sin musikkarriere i en tidlig alder i det daværende DDR. Hendes sidste album “Lebenslieder” blev udgivet i 2020. I mellemtiden har begge været en del af Schlager-familien i mange år. Det er dejligt, at de er blevet så gode kolleger.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER