Berg, Fischer, Gabalier & Co. – Disse Schlagerstjerner er førende på de sociale medier!

© dropit.fm

Uden sociale medier er der ikke meget der virker i dag. Og ingen ved det bedre end stjernerne. På Facebook, Instagram og co., deler de ikke kun de officielle informationer til  deres fans om officielle arrangementer, men giver dem også mulighed for at kigge indenfor deres fire vægge: De deler præferencer, madopskrifter, hverdagsproblemer og undertiden endda private familie øjebliksbilleder med deres tilhængere. Men hvilken stjerne har de fleste tilhængere og således er i spidsen?

I dag er det ikke kun vigtigt for schlagerstjernerne at blive vist på tv eller hørt i radioen. Markedsværdien øges blandt andet gennem tilstedeværelsen på de sociale netværk. Snapchat, Instagram, Twitter, Facebook – hvem har flest tilhængere her, spiller i den øverste liga. Vi kiggede på numrene fra Facebook og Instagram og udregnede de førende på sociale medier.

MOSAIK-Fotoshooting (Credit: Sandra Ludewig)

Plads 5: ANDREA BERG

Over 570.000 tilhængere følger Andrea Berg på hendes kanaler. Med “Mosaik” sangene tager hun sine fans på hendes rejse, på sin tour, i hendes stue og forbliver altid naturlige. Usminket, med briller eller meget privat sammen med hendes mand Uli Ferber – Andrea Berg gemmer sig ikke bag glamourøst tøj og professionel make-up.

Den 53-årige viser, hvordan hun virkelig er. Sommetider giver hun sine fans et Kysse-billede.  Og hendes fans takker hende, som du kan læse i kommentarerne under fotos og videoer: “Super Andrea, fortsæt”. Det kan vi kun tilslutte os til!

Billede: Universal-Music.de – Anita Bresser

Plads 4: BEATRICE EGLI

Med næsten 660.000 tilhængere deler Beatrice Egli hendes hverdag. Scene optrædener, backstage rapporter, ferie videoer, private snapshots og tv-indsigter – Beatrice keder sig aldrig. Men det er ikke altid at Beatrice viser godt humør og er munter. Efter et optræden for nylig trillede tårerne. Og hun lader også sine fans deltage.

Hun skammer sig ikke, for at vise sig usminket og på en eller anden måde, vil du ikke slippe af med følelsen af, at Beatrice Egli stadig er den samme i sine sociale netværk, nede på jorden pige, som hun var før 2013, da hendes karriere startede med “Deutschland sucht den Superstar”.

Plads 3: VANESSA MAI

Vanessa Mai er et multi-talent og en sand influencer. Selvfølgelig viser hun på Instagram & Co. sig for at være autentisk, meget privat og undertiden temmelig sexet. Udover professionelle billeder fra optagelser kan man se den smukke sangerinde forelsket i sin mand Andreas, Hygger i sengen med hvalpen Ikaro eller endda halvt nøgne på ferie.

Derudover bruger Vanessa sociale medier til at annoncere. Hun introducerer sine egne varer artikler og har endda lanceret sin egen naturlige kosmetik serie. Vanessa har allerede over 746.000 tilhængere.

Billede: Semmel.de

Plads 2 ANDREAS GABALIER

Der er næsten aldrig negative overskrifter om Andreas Gabalier. For hans næsten en million tilhængere på Facebook & Co. Andreas er stadig den bedste. For eksempel tager Volks Rock’N’Roller sine fans til bjergene, hvor han ofte rejser på sin motorcykel eller som vandre. Andreas kan godt lide at tage sig af sig selv og det virker. Med Zipfelmütze eller endda med en hyggelig cocktail med syngende kolleger viser østrigerne fra hans sjove side.

Han svarer selv til tider personligt på kommentarer fra sine fans. Derudover stiller han flittigt til optrædender og de ting, han gør, når han ikke har musik i hovedet. Dette er for det meste sport. Og med kvinderne er han langt fremme.

Plads 1 HELENE FISCHER

Det er en rekord! Popstjernen Helene Fischer har næsten 2,3 millioner tilhængere på Instagram, Facebook & Co.! Selv om hun i modsætning til de fleste af de andre schlagerstjerner, synes at undgå at være privat de sociale netværk. Hun har endda sit eget team. Enhver, der søger daglige selfies eller private billeder, bliver skuffet. Ikke desto mindre er Helene Fischer med fantastiske videoer, indsigt i tourlivet og hendes arbejde, og forbliver de sociale medier førende af Schlagerstjernerne!

Men hvis du tror hun er helt ude af emnet, er du forkert på den. I tv-showet “Willkommen Österreich” afslørede Helene i 2018, at selv om hun ikke vidste hvordan man uploade et billede, ville hun helt sikkert give instruktioner om, hvilke billeder der i sidste ende skal sendes online. Uden Helene sker der ikke noget, ikke engang på sociale medier.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse