Bedre end nogensinde: Jogl Brunner og hans „Lebensbilder“

Kilde: Jogl Brunner Presse Web

Det er billeder der brænder sig ind i vores bevidsthed, når man oplever et særligt øjeblik. Collagen af de vigtigste øjeblikke i vores liv, vores indre fotoalbum af lykke. “Lebensbilder” hedder Jogl Brunners andet solo album efter hans debut med “Lebenslust”.

Albumtitlen er med dybde. Fra en kunstner, der intensivt beskæftiger sig med livet og bevidstheden. Der ucensureret skriver ned, hvad der berøre ham. Jogl Brunner reflektere om sine oplevelser gennem musikken, men tager også historier op, som han har hørt og har bevæget ham. Hans åbenhed gør ham sympatisk, men også sårbar. Denne åbenhed præsentere en kunstner kun, hvis han er hviler helt i selv og er fyldt med sine handlinger.

Jogl Brunner giver selv med sit andet solo album, den frihed til at producere selvstændigt og gå op i sin musik. Hvor stopper schlager, hvor begynder Pop? Er det tilladt at udgive instrumental titler som schlager stjerne? Indarbejde pop elementer i produktionen og gøre en forundret, hvad siger kritikerne til det? “Er det tilladt” er det et forkert spørgsmål her. “Darf man das” har Jogl Brunner faktisk aldrig spurgt. Han har altid være førende i hans produktion. De rigtige spørgsmål er meget mere: “Hvorfor?”. Han bruger alle disse elementer til glæden til musikken og dens skønhed, og ikke for at opfylde lytte vaner og kvoter. Jogl Brunner elsker musik!

Jogl Brunner behøver ikke bevise noget for nogen. Siden sin ungdom har han stået på scenen eller i et studio – produceret & kombineret, synger, spiller guitar og klaver. For ham betyder musikken ikke stilstand, men videreudvikling og intensiv konfrontation med stilarter og teknik. Efter fire år med at være trukket tilbage fra musikbranchen præsenterede han i 2015 “Lebenslust” – hans solo debutalbum fra Electrola. Siden september 2016 har han udgivet fra sit eget selskab JB Music. Denne tilfredshed kom endelig til hans karrier, som han altid har ønsket, det kan man høre i “Lebensbilder” i hver en tone, dette produkt overtrumfer hans debut fra 2015.

Singlen til albummet “Nur einen Blick” er en længelse, hurtig popsang. “Det er dette ene blik, der siger det hele. For dette blik er der igen ord, fordi det gennem hans dybde udtrykker mere end ord nogensinde kan gøre. Dette blik fanger man kun engang i livet”. Jogl udødeliggør dette øjeblik med en afslappet stemme, hans karakteristiske guitar lyd og Raffael Brunners trommer som livsbillede. (Singlen udkom d. 2.2.2018). “Lebensbilder” afsløre evnen og personligheden hos en virtuos musiker og sanger. Jogl Brunner forvandler følelser til musik og skaber derved en akustisk stemning, som man ikke kan undslippe som en opmærksom lytter. Oplev Jogl Brunner – Bedre og mere autentisk end nogensinde!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse