Bedrageri skandale

Foto: Christoph Köstlin

Beatrice Egli fortryller mange mennesker. Den smukke sangerinde er især populær blandt mænd. Men det er nu hendes fans’ fortrydelse.

Beatrice Eglis fanskare er enorm. Heldigvis for den 33-årige at have så mange loyale fans. Men det frister tilsyneladende også kriminelle aktiviteter. Der er flere og flere tilfælde, hvor Egli-fans bliver ofre for svindlere.

Ifølge “BILD” siges en af ​​hendes fans at være kontaktet af Beatrice via Hangouts-platformen: “Hun skrev dejlige ord til mig, og at hun trængte. Hendes manager ville mobbe hende, ikke betale hende nogen gebyrer. Hvis jeg ville hjælpe hende, kunne vi mødes. Selv et bryllup er muligt.”

Offer mistede sine opsparinger

Problemet er dog, at dette slet ikke er Egli. Den 60-årige var tilsyneladende så forelsket, at det ikke overraskede ham, da han skulle betale penge til kvinde ved navn Samantha Therese Pauline Hedington. Offeret overførte i alt 80.000 francs ( ca. 564.976 dkk) til de frække svindlere og mistede dermed alle sine sparepenge.

Flere tilfælde kendt

Beatrice Egli er allerede klar over problemet og er chokeret: “Adskillige fans kom til mine forældres slagterbutik i min hjemby Pfäffikon og fortalte min mor om mit påståede behov. Hun oplyste dem. Selv vores præst svarede, fordi en ukendt mand ville reservere kirken til brylluppet.” Beatrice værdsætter sine fans loyalitet, men hun gør det klart, at ingen af ​​hendes fans skal bevise det ved at overføre deres penge.

Beatrice Egli taler på Instagram

I sin Instagram-historie udtrykker Beatrice sig igen om hændelserne: ”De gør det på en meget klog og dygtig måde. Hvilke mennesker de henvender sig til, og hvordan de gør det. Og jeg siger dig: Det hele er virkelig falsk!”. Beatrice siger også: “Jeg skriver ikke til folk, jeg ikke kender, og jeg beder bestemt ikke om penge”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse