lørdag, august 20, 2022

Beatrice Eglis schweizisk fanklub er opløst – sådan reagerer hun

Beatrice Egli har opbygget en kæmpe fanskare siden hun vandt ” Deutschland sucht den Superstar ” tilbage i 2013. Gennem årene er der opstået flere og flere fanklubber. Blandt andre den schweiziske fanklub “Glücksfühle” var med helt fra starten – men denne gik for nylig i opløsning. Dette blev udløst af koncertaflysninger på grund af tv-optrædener. Nu tager Beatrice Egli et opgør med Schlager.de!

Schweizisk fanklub er opløst

Med populære stjerner som Beatrice Egli er det desværre uundgåeligt, at der er modstridende aftaler. Men Diana Ganz-Nägeli, formand for den schweiziske fanklub “Glücksfühle”, viste åbenbart ikke længere nogen forståelse. Den indestængte frustration virkede så stor, at hun for nylig endelig besluttede at opløse fanklubben. Siden da siges det at flere tidligere medlemmer, at være skiftet til den tyske fanklub “EGLItisiert und total BEAnebelt”. Hvordan reagerer Beatrice Egli på tabet af fanklubben? Schlager.de fulgte op!

Beatrice Egli: “Jeg er taknemmelig for de ni år, jeg havde”

Beatrice svar var ærligt som sædvanligt: ​​”Jeg er taknemmelig for alle de mennesker, der engagerer sig og har stiftet klubber. Der er rigtig, rigtig mange og samtidig er det ikke en selvfølge. Og hvis nogen lukker igen, så det er også ok. Jeg er taknemmelig for de ni år, jeg har haft. ” Den 34-årige tilføjede, at der snart vil komme nyt fra hende om sagen. Planlægger Beatrice Egli en eksklusiv fanklub med sit nye label Ariola ?

Planlægger dit nye label en fan-verden?

Vanessa Mai havde allerede en såkaldt “Fanworld” på den officielle hjemmeside, som tilbød eksklusivt indhold. Sådan noget ville bestemt være interessant for Beatrice Egli-fans. Du kan opfordre følgerne til at registrere sig med særlige kampagner eller noget lignende for at skabe et sted, hvor alle fans af schweizerne kan udveksle ideer. Det ville være en fantastisk ting – trods alt skylder Beatrice sine fans den nyligt afslørede voksfigur på “Madame Tussauds” !

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER