Beatrice Egli: Voldsom kritik af DSDS-deltagelse

“Deutschland sucht den Superstar” går ind i en ny runde i 2024 – selvom det var meningen, at den skulle slutte efter den sidste 20. sæson. Men så kom den store overraskelse: Hoveddommer Dieter Bohlen annoncerede endnu en DSDS-sæson i april 2023.

Det var allerede kendt, at poptitanen igen ville sidde i juryen sammen med Pietro Lombardi. For nylig afslørede RTL så de to andre dommere: Rapperen Loredana og schlagersangerinden Beatrice Egli!

Hård kritik til Bea: “Kvinde uden karakter”

At Beatrice Egli af alle skal sidde ved siden af Dieter Bohlen i juryen, vil sikkert glæde mange fans, men det vil også blive mødt med hård kritik. Beatrice har trods alt ofte kritiseret poptitanen tidligere.

I et interview med “Closer” i 2020 sagde hun: “Hvad mange ikke vidste dengang, var, at Dieter sagde til mig: ‘Du er nødt til at tabe dig, du er nødt til at gå i solarium, og du kan ikke bare synge schlagersange. Og han sagde også til mig, at jeg absolut skulle synge på engelsk.” Det er ikke underligt, at hendes DSDS-beslutning har efterladt nogle mennesker forundrede. På showets officielle Instagram-konto blev der rejst en række negative røster.

En bruger kommenterer: “Først skriver hun, hvad Bohlen sagde til hende, og nu arbejder hun sammen med ham. Desværre en kvinde uden karakter.” En anden understreger: “Beatrice er med i juryen, efter at hun har afsløret alt, hvad Bohlen sagde til hende? Jeg plejede at tro, at hun havde karakter, men hun kan åbenbart købes.” Og en anden skriver: “Troede, at Beatrice ikke kunne lide Bohlen … Fordi han kaldte hende for fed. Alt sammen mærkeligt ….”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse