Beatrice Egli viser os sit hjem

Beatrice Egli holder så vidt muligt sit privatliv ude af offentlighedens søgelys. Helt forståeligt, men hendes fans vil naturligvis gerne vide meget mere om den “private” Beatrice. Så meget desto bedre, at vi har fået lov til at kigge indenfor i hendes lejlighed…

Beatrice Egli har optaget en video, der viser hendes hjem i samarbejde med outfitteren “Westwing”. Men hvordan bor hun egentlig?

Sådan bor Beatrice Egli

Hvis man tror, at hun bor i et stort hjem, tager man fejl. Den schweiziske sangerinde bor i en toværelses lejlighed. “Mit hjem, hvor jeg kan komme ned og være helt for mig selv,” forklarer hun. Hendes yndlingsrum i den smukt møblerede lejlighed er stuen, som også huser hendes lille køkken. “Det er her, jeg tilbringer det meste af min tid,” understreger Beatrice. Hun elsker tilsyneladende det enkle: en hvid sofa, et hvidt tæppe, trægulve og en grå væg – sådan foretrækker Beatrice at bo.

Hun har ofte gæster på besøg

Musikeren har ofte gæster, fortæller hun. For at sikre, at hendes gæster bliver så længe som muligt, har hun meget hyggelige fløjlsstole i køkkenet. Når det kommer til service, vælger den 33-årige at bruge helt hvidt. “På den måde kan man se maden tydeligt og vise, hvad man har lavet med kærlighed,” siger superstjernen. Er det Beatrices første lejlighed? Nej, hun har tidligere haft meget større lejligheder – men hun har aldrig rigtig udnyttet den plads, der var til rådighed.

Hemmeligheder om soveværelset

Nogle fans vil sikkert gerne vide, hvordan den schweiziske kvindes soveværelse ser ud. Og også her foretrækker hun hovedsageligt hvide toner – ligesom på en sky. “Jeg er en lille koalabjørn – jeg elsker at sove,” indrømmer hun. En komfortabel seng med linned er et must. Før Beatrice lægger sig til at sove, har hun et særligt ritual. Hver dag dokumenterer hun i en bog, hvad hun er taknemmelig for i sit liv. Hvem skulle have troet DET?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse