Beatrice Egli: “Vi ved stadig ikke, hvordan tingene vil fortsætte”

Foto: Universal-Music-de / Isabella Abel

“For dette år og generelt” Beatrice Egli er altid en positiv person. Alligevel blandede en negativ undertone sig med hendes seneste kommentar til hendes tv-fremtid.

Beatrice Egli er solskinnet i schlager-verden. Hun viser det ikke kun med sine sange og optrædener, men også som moderator på tv. Onsdag præsenterede hun og Eloy de Jong showet “Ich find Schlager toll“ på RTLPlus. Så takkede hun fans. Imidlertid kunne en negativ undertone også findes i hendes erklæring.

Beatrice Egli er glad for populariteten hos fansene

Næsten 500.000 mennesker så starten på den anden sæson af “Ich find Schlager toll” i november 2020. Dette toppede gennemsnittet for den første sæson. Og også onsdag var Eloy og Beatrice meget glade for deres farverige chart show.

Dagen efter skrev Beatrice Egli i en Instagram-historie. Hun takkede for de mange venlige ord, som fansen havde sendt hende. Derudover bekræftede hun igen, hvor meget hun nød showet. Det var “meget sjovt med Eloy”. Det kunne du bestemt se!

Beatrice Egli håber, at det vil fortsætte

Men der var heller ikke så gode nyheder: ”I går var den sidste episode af IFST for dette år og generelt,” sagde Schlager-sangerinden. Derefter tilføjer hun: “Vi ved stadig ikke, hvad der sker næste gang.”

På trods af de gode tal synes der ikke at være nogen specifikke planer om at fortsætte showet indtil videre. At Beatrice gerne vil moderere endnu en sæson bliver mere end tydeligt i klippet. Og vi håber også, at RTLPlus fortsat vil have et hjerte for Schlager!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse