Beatrice Egli: Ven eller single?

Har Beatrice Egli en kæreste – eller er den smarte Pfäffikonerin stadig singel? Dette er et konstant tema, som sangerinden skal møde igen og igen.

I næsten hvert interview bliver Beatrice spurgt om hun har en kæreste eller er single. Den 28-åriges svar så er, at hun ikke er i noget forhold. Fordi i 2014 adskilt Beatrice Egli fra sin tidligere kæreste Reto, med hvem hun var sammen med i fem. Siden da savner især tabloidmediet en mand ved siden af sangerinden.

Hvorfor har Beatrice Egli ikke en kæreste?

Selvom Beatrice Egli selv altid vidner om, at hun gerne vil have en kæreste, men også fører et meget kærligt liv som single. Men så snart hun fotograferes tæt på en mand spredes spekulationerne frodigt som ukrudt fra sladderbladene: Er det hendes nye ven? Har Beatrice Egli en ny mand? Hvem er den ukendte ved hendes side?

Selvom Beatrice Egli kun danser med sin guitarist på scenen, gør sladderbladene straks en kærlighedshistorie ud af det. Maximilian Arland fik også at vide, hvad der sker, når han flirter med Beatrice Egli på scenen: Et par dage senere læste han i de relevante medier, at han og Beatrice straks var det nye “Schlager-drømmepar”. Til gengæld gjorde Arland i et interview med SchlagerPlanet det klart: “Det var bare etn scene flirt. Jeg kan virkelig godt lide hende, hun er en fantastisk kvinde, en stor kollega. Vi flirtede lidt på scenen, som man gør nu og da. Ikke mere. ”

Ingen tid til dates?

Den konstante observation fra medierne gør det ikke nemmere for Beatrice Egli at finde en ven. Derudover er hun konstant på vej til hendes shows og flytter ofte fra et hotel til et andet.

Da hun blev spurgt, om hun ville have et forhold, fortalte Beatrice Egli„Schweizer Illustrierten“ avisen: “Ja, jeg ville elske det, men jeg er altid på farten. Jeg kan ikke engang komme til datesne. Det er virkelig et tidsproblem. Når jeg ikke har nogen forpligtelser, har jeg brug for tid til mig selv, for min familie og venner. Det er den første prioritet.

Men hvordan ville Beatrice Egli genkende den rigtige person? Så præcist vil hun ikke fortælle, hvordan hendes drømmemand skal være, men han bør allerede byde på nogle få kvaliteter, som Beatrice fortalte “Bunte”:

Fordi jeg er en schlagersanger, er jeg meget romantisk. Jeg lever for kærlighed, og partneren skal også gøre det. Han skal give alt for kærligheden og også overraske og have det sjovt, inspirere mig igen og igen. Generelt er det bare ærlighed.

Sød som schweizisk choco

Ikke for store krav faktisk. Måske er det ligesom vandkedlen, der ikke koger, når du ser på den hele tiden. Hvis du lader emnet “Beatrice Eglis ven” bare være lidt ude af syne, kan Romeo komme af sig selv.

Under alle omstændigheder er Beatrice Egli en ægte schlager-og-miss selv uden en kæreste – og hun er lige så sød som schweizisk chokolade alligevel!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse