Beatrice Egli: Usikre tider for hendes karriere?

Foto: Universal Music / : Ben Wolf

Corona: Koncertdræber – Som vi alle ved, befinder vi os i øjeblikket i en meget ustabil tid, hvor hver af os, står over for problemet med ikke at kunne planlægge noget langsigtet i både privatliv og erhvervsliv. Men hvad betyder det for schlagerstjernerne?

“Best Of Tour” koncert dato udsat? Det rammer den ene kunstner efter den anden: De konstant skiftende Corona-regler holder ikke kun os ”normale mennesker” på tæerne, men selvfølgelig også vores schlager-stars. De er nødt til at planlægge deres ture og forestillinger omhyggeligt, booke haller, scenebyggere, dansere og hvad som helst andet.

Koncerten var planlagt til d. 25. februar 2021. Ifølge Eventim og Universal Music er dette desværre nu blevet udsat igen. Selvfølgelig er billetterne stadig gyldige, så fansen som altid kan trække vejret roligt.

Ikke desto mindre betyder udsættelsen til den nye dato, der var planlagt til 1. november 2021, en endnu længere vente periode for Beatrice Eglis-fans.

Intet er virkelig “sikkert”

Naturligvis er det “kun” en termin, men i tider med Coronapandemien er der få ting, som du virkelig kan se frem til, af hele dit hjerte … Og når denne “ene” ting, som du så frem til, blev revet væk, er det selvfølgelig dobbelt bittert.

Det er ikke kun Beatrices koncerter, for naturligvis gælder problemet ligeledes alle andre kunstnere, der ønsker at optræde på scenen foran et live publikum. Sarah Connor var for eksempel en af ​​de første, der udsatte sine forårskoncerter, som var planlagt til begyndelsen af ​​2021.

Det eneste, der er tilbage for os nu, er at holde fingrene krydset, at de omfattende foranstaltninger, der er truffet for at bekæmpe pandemien, endelig opnår de ønskede resultater.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse