Beatrice Egli uden makeup: Så glad gør hun sine fans

Beatrice Egli, når hun er bedst! I et klip viser hun, hvordan hun virkelig er. På ydersiden. Men også på indersiden. Smuk, synes mange fans.

Beatrice kan godt lide at tage sine fans med på en rejse gennem sit liv på de sociale medier. Hun præsenterer normalt sine perfekt stylede looks til sceneoptrædener, koncerter og præsentationer. Men nu og da sniger der sig et fritidsbillede ind i hendes Instagram-feed, som så især glæder fansene.

Beatrice Egli deler den med Michael Bublé.

Og hun gjorde det igen: Hendes hår, langt, blondt, midterskilning. Hendes ansigt – uden makeup. Men det har en glød, der vidner om lykke. Et klip, der også ser ud til at gøre hendes fans glade. Til Michael Bublés sang “It’s a new dawn. It’s a new day. It’s a new life. For me … And I’m feeling good. I’m feeling good!” – “Det er et nyt daggry. Det er en ny dag. Det er et nyt liv. For mig … Og jeg har det godt. Jeg har det godt!” Hun snurrer sit hår til det, griner, hendes øjne funkler.

Kommentarerne, fulde af begejstring: “Wow, hun er smuk uden makeup.” Eller: “Meget bedre uden.” Og: “Hun ser sååå godt ud!” Beatrice Egli, som senest har fortalt om et frieri, hun efter sigende skulle have afvist, har gjort det: Hun har givet sin egen følelse af velvære videre til sine fans.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse