Beatrice Egli udbrændt: Tager hun for meget på sig igen?

Så meget power. Så meget grin. Så meget glæde: Beatrice Egli river simpelthen sine fans med på sin succesbølge. Hendes egne shows, hendes egne sange, hendes egen turné, et højdepunkt på de sociale medier. Det er en hel del, selv om det hele er så positivt. Men – har Beatrice Egli også nok styrke til ikke at “gå ned” igen? Ligesom i 2019 – intet virkede længere, udbrændthed!

Beatrice Eglis kalender er fyldt til bristepunktet. Ud over at optræde og arbejde i pladestudiet er hun også ved at tage fart på tv. Hendes “Beatrice Egli Show” (MDR og SWR) giver mega-seertal til de tredje kanaler, hvormed hun overgår sammenlignelige shows på de store stationer. Det er kun logisk, at showet fortsætter i 2023, som MDR havde bebudet. Alene på nytårsdag vil der være en fuld dosis Beatrice Egli: Først er hun gæst i ARD’s “Silvestershow”, og derefter leder hun selv ZDF-showet “Mitternachtsparty” nytårsaften sammen med komikeren Bülent Ceylan.

Beatrice Egli: “Jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare det…”

Den enorme arbejdsbyrde – tager Beatrice Egli for meget på sig igen? For næsten tre år siden gik det hårdt ud over hendes krop og sind på grund af stress. Beatrice Egli dengang: “Jeg stod foran scenen og tænkte: ‘Jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare det her’…” Og hun indrømmede: “Jeg var fuldstændig udbrændt.” Konsekvenserne: Egli måtte tage fri i flere måneder.

For at genoplade sine tomme batterier forsvandt Beatrice Egli til Australien. Forhåbentlig ved Beatrice Egli denne gang, hvornår hun skal trække i nødbremsen, før det er for sent.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse