Beatrice Egli trækker stikket

I følge Beatrice selv, så har det været et turbulent år. Efter at hun vandt DSDS har resten af året været rigtigt turbulent og været præget af op- og nedture, og det er ikke alle der kan klare det uden spor på sjælen, heller ikke en så stærk pige som Beatrice Egli. Nu trækker hun i nødbremsen og siger stop, men heldigvis kun for et kort periode, i følge hendes udtalelse på hendes Facebook profil.

Efter sejren i DSDS begyndte der en meget stressende tid som har kostede et masse styrke og en del nerver, for efter DSDS skulle der udgives to album, laves optræden efter optræden, lave video optagelser så hurtigt som muligt efterfølgende.

beatrice-egli-12

Hendes sidste placering var kun nummer 48 på hitlisterne

Med “Mein Herz” fra albummet “Glücksgefühle” var den søde sweizerinde nummer 1 på single hitlisterne, og har lavet mange overskrifter. Selv efter det nuværende hit “Verrückt nach Dir” fra hendes andet album “Pure Lebensfreude” kunne der ikke bygge videre på den tidligere succes, og dermed var promotion turene særdeles anstrengende.

Hun trækker nødbremsen og tager ferie

Beatrice nu besluttet at tage en velfortjent ferie. Det er hendes første ferie i over et år, og hvor lang tid ferien så varer, meldes der ikke ud om. Kun at hun håber at kræfterne hurtigt kan genvindes, så hun igen kan stråle af glæde og komme tilbage på scenen.

Vi ønsker lige som Promipool, at Beatrice må få en afslappende ferie og komme hurtig til hægterne igen.

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse