Beatrice Egli tilbragte valentinsdagen med hendes „Store kærlighed“

Foto: universal-music.de / Ben Wolf

Hendes fans spørger sig selv regelmæssigt, hvordan det mon går i Beatrice Eglis kærlighedsliv. Har hun en mand ved sin side eller ej? Og med hvem tilbragte hun Valentinsdag med?

Hun skinner over hele ansigtet og i søndags var Valentinsdag – en dag med kærlighed til par og en rædselsdag for nogle singler. På denne dato oversvømmes du med billeder og nyheder fra glade par.

Men mellem alle parbillederne skinner en person helt alene ind i kameraet: Beatrice Egli. Hun deler et øjebliksbillede på Instagram og skriver: “Jeg fik lov til at tilbringe denne Valentinsdag med min store kærlighed.” Hva nu? Er der trods alt en mand ved siden af ​​den smukke sanger?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Beatrice Egli: Hendes største kærlighed

Bare rolig – alle mænd, der håber at vinde hendes hjerte, kan trække vejret roligt. Hendes store kærlighed handler ikke om en mand, men – som Beatrice tilføjer – “musikken”.

Hun tilbragte Valentinsdag med at øve med sit band til sin streamingkoncert. Den finder sted i næste uge (den 20. februar). Lad os kalde det en vellykket Valentinsdag-date!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse