Beatrice Egli taler åbent om sine fremtidige ønsker

Den unge pige på billedet har ingen familiær relation til Beatrice -Det var et højt ønske om at møde Beatrice

Så stor er hendes længsel. Beatrice Egli har i showet “Sing meinen Song – Das Schweizer Tauschkonzert” åbent fortalt om hendes længsel efter en baby. Ønsket er så stort, at hun endda overvejer adoption.

I 2014 skiltes den smukke sangerinde fra sin kæreste Reto. Den succesrige schweiziske kvinde har travlt i schlagerverdenen, men i hendes privatliv er der en mangel. I en alder af 32 vokser Beatrices ønske om at få en egen familie.

Beatrice er allerede tante til to nevøer og forbereder sig på sin moderrolle gennem dem. I programmet “Sing meinen Song – Das Schweizer Tauschkonzert” talte hun meget frit om sine familieplaner.

Hun venter på heldet og ser drømmende ind i fremtiden “På et tidspunkt vil lykken komme til mig“, forsikrede hun sig selv. Beatrice kalder adoption som en måde at give lykke et løft på. Hendes nevøer viser hende den lykke, som børn bringer i et liv.

Den blonde schweiziske kvinde synes ikke at være bange for udfordringen med at opdrage sine nevøer, fordi hendes forældre har vist, hvordan man gør det. “De har altid en positiv holdning, ser det gode i mennesker og har givet os en masse selvtillid”.

Vi kan høre, hvor meget kærlighed Beatrice har til børn i sit hjerte i sangen “Kleiner Stern”, som hun dedikerede til sin yngste nevø. Det kan findes på hendes album “Bunt”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse