Beatrice Egli: Streaker-alarm ved schweizisk koncert

Hendes koncert i Pratteln, Schweiz, vil Beatrice Egli huske i meget lang tid. For ud af ingenting susede to Streaker pludselig hen over scenen foran hende. Hendes reaktion? Sædvanlig venlig!

Fantastiske, utilslørede fakta

Om de ville være tæt på deres idol eller bare ville sætte lidt gang i festen, er helt op til fantasien. Én ting er klar: de forstyrrer Beatrice Egli! Ikke engang den 34-årige havde forventet, at hendes to fans ville komme så tæt på hendes optræden ved “Eidgenössisches Schwing- und Älplerfest” lørdag i Pratteln, Schweiz, og så uden advarelse.

Da hun intetanende fremførte en af ​​sine sange, løb to nøgne mænd forbi hende ud af det blå, lavede en saltomortale og var hurtigt væk. Beatrice, som åbenbart ikke kunne tro, hvad der skete, reagerede kun med et: “Oh my God!”

Beatrice Egli: “Nu er jeg virkelig varm”

“DSDS”-vinderen fra 2013 holdt sig cool, måtte grine igen og igen efter dette uplanlagte indslag, spurgte: “Nu varmer jeg virkelig. Hvor mange flere nøgne mennesker tror du, der kommer?” Hun afslørede derefter: “Jeg har ikke set en mand nøgen foran mig i lang tid.”

En detalje, der især interesserede hendes fans, det har trods alt været rygtet i månedsvis, om der kan være mere end venskab mellem Beatrice Egli og Florian Silbereisen.

Hvis du tror på dette tip, så sandsynligvis ikke!

Denne weekend vil blive husket

Ved sin koncert en dag senere havde hun stadig ikke bearbejdet det spontane, splitternøgne show-mellemspil fra dagen før: “Næste show, næste held: hvem ved, hvad der kommer til at køre over scenen i dag. I går i Schweiz havde jeg to speedstere på scenen – jeg håber, at alle forbliver klædt på i dag.”

Men Beatrice Egli, der skylder sin karriere til Andrea Berg, var heldig – for alle fans holdt sig gode. “Det var en højdepunktsweekend: dejlig, men også skør,” lød Beatrice opsummering.

Det ville være kedeligt, hvis alt gik som smurt, ville det ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse