Beatrice Egli: Stor ære fra hendes hjemland

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Året starter godt for Beatrice Egli! Hun er nomineret i “Swiss Music Award” i kategorien “Best Female Act”. Kan hun bringe prisen hjem for tredje gang?

Nominering til “Swiss Music Award” er en stor ære, en som Beatrice Egli gerne vil have igen. Hun fortalte om sin nominering på Instagram.

“Jeg er utrolig glad,” kommenterede hun til et øjebliksbillede, der viste hende som vinder ven et tidligere prisuddeling.

I både 2015 og 2017 vandt Beatrice, der netop havde genopladet batterierne hos sine bedsteforældre, den schweiziske musikpris i kategorien “Bedste kvindelige optræden”.

Fuld support

Hendes fans og tilhængere bedes nu om at stemme på hende: “Jeg ville være glad, hvis du støtter mig i afstemningen indtil den 12. februar kl. 23:59! Som altid er det kun muligt at stemme fra Schweiz. Men det samme gælder her: Hver stemme tæller! “ Og selvfølgelig kan man ikke stemme to gange.

“Tillykke med Nomination og held og lykke!

“Man er allerede stum,” “Tillykke med nomineringen. Du fortjener det, vi håber, at det fungerer denne gang, og at du vinder “prisen” for tredje gang, du er sikker på støtten fra dine fans “, “Jeg vil helt sikkert støtte dig” og “Prisen er sikker for dig” er blot nogle af de positive kommentarer under indlægget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Desværre kan dine danske og tyske fans kun se stille til og håbe, at deres idol får nok stemmer. For som Beatrice Egli allerede har skrevet, er det kun folk, der bor i Schweiz, der har tilladelse til at ringe og stemme.

Vi holder fingrene krydsede for, at det fungerer!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse