Beatrice Egli: „Show der Träume“ lever ikke op til drømmen

Bliver “Show der Träume” nu et mareridt for Beatrice Egli? Allerede ved den først udsendelse i sommer 2015 levede hun ikke helt op til forventningerne. Hendes seertal var dengang 2,59 millioner seere, men nu er seertallet skrumpet til 2,57 millioner. Den dårlige seertal måling får nu ARD til at tage konsekvenser og tager showet fra.

BR underholdningschef Annette Siebenbürger præcisere: “Beatrice Egli gjorde det godt, gæster og talenter var fortryllende og begejstrede. Men vi må acceptere, at udsendelsen ikke kunne vinde seerne til at fortsætte med at arbejde med dette format. Publikum- Echo var klart, showet blev ikke accepteret. Beatrice Egli forbliver en ekstraordinær kunstner hos os, som i hvert fald fortsætter med i denne uge”.

Beatrice_Egli“Show der Träume”: Flop seertal

I hendes show har sangerinde modtaget musikere som Roland Kaiser, Glasperlenspiel og Samu Haber i sofaen. Derudover også unge talenter var på scenen, hvor Beatrices motto var “Meine Show ist Deine Show”. Dette koncept nåede kun en markedsandel på 9,6 procent og 3,8 procent var mellem 14-19 årige sim valgte en lørdag aften med sangerinden.

Allerede da Matthias Reim fans så på “Grossen Show der träume” gik det skidt: Schlager stjernen faldt om under optagelserne og blev derfor taget af. Men det går godt igen for Matthias Reim: På lørdag er han på scenen i Berlin ved “Schlagernacht des Jahres”. Men for “Show der Träume” er der tæppe fald.
RELATEREDE ARTIKLER