Beatrice Egli: Schlager søger kærlighed

Foto: TVNOW / Bernd-Michael Maurer
Foto: TVNOW / Bernd-Michael Maurer

Hun er humoristiske, attraktiv, charmerende – og single. På scenen flyver hjerterne til stjernerne, men privat mangler de stadig en partner. Beatrice Egli i den nye tv-roman “Schlager sucht Liebe” og også Schlagerstars føler sommerfugle i maven.

Seks sangere og sangerinder inviterer to kvinder eller mænd til deres hjem efter et opkald på rtl.de. I seks spændende uger får de kendskab til hverdagen. Opstår der første gnister ved sjove optagelser i studiet? Eller er der jalousi, når kunstneren er belejret af sine fans?

Efter drømmeagtige dates og romantiske timer som et par skal de beslutte, hvilken dame eller herre de gerne vil lære bedre at kende? Hvem får hjerterne hos vores schlager stjerner til at slå hurtigere og hvem kunne de forestille sig en fremtid sammen med?

Med “Schlager sucht Liebe” er der garanteret hjertebanken , og en ting bliver klart: Livet med en schlagersanger er alt andet end kedeligt og normalt.

På TVNOW vil det sendes parallelt med den første episode på tv den 16. juni, en bonus episode med Helmut Schierz alias Hut Helmut (48), populær pop og fest schlager sanger fra Berchtesgadener Land, og Thomas Reese (38), popschlager-sangere fra Ruhr-området.

Beatrice Egli med Schlagersangerinde Marry (h.)
Foto: TVNOW / Bernd-Michael Maurer

Singlerne:

Oliver Frank (54), Schlagersanger fra Göttingen
Denny Schulze alias Denny Fabian (35), Popschlagersanger fra Düren (ved Köln)
Gerda Gabriel (62), Schlagersangerinde fra Thüringen
Marion Möhlich alias Marry (36), Partyschlagersangerinde fra Westerwald
Tim Bibelhausen alias Tim Toupet (46), Partyschlagersanger fra Rheinland
Andreas Robitzky (39), Popschlagersanger fra Ruhrgebiet

Foto: MG RTL D / Bernd-Michael Maurer

Interview i forbindelse “Schlager Sucht Liebe”

Hvordan kom du til dette moderator job og tænkte du over det i lang tid?

Beatrice Egli: “Jeg var meget interesseret i anmodningen, og glad for at moderere dette nye “kærlighed format”. Jeg var heller ikke nødt til at tænke to gange, og efter en kort beskrivelse af udsendelsen var det klart. Det er netop min mission, som jeg vil moderere. Schlager og kærlighed, bare fantastisk! ”

Var der et specielt øjeblik for dig i optagelsen af programmet? Hvad gør “Schlager sucht Liebe” specielt ud fra dit synspunkt?

Beatrice Egli: “Fra den første til den sidste episode er det noget særligt. Dette show har så meget charme, kærlighed og enhver “kærlighedssøger” sine specielle egenskaber, som gør at du ikke vil stoppe med at se. Så det var for mig utroligt, hver dag kunne have været uendelige, fordi det var så spændende, sjovt og interessant. ”

Kan du muligvis allerede afsløre noget – er der gnister mellem den ene eller den anden?

Beatrice Egli: “Amor skød med pile. Hvem han har ramt, kan du snart se, ja, jeg vil ikke afsløre noget. ”

Kan du forestille dig at moderere i fremtiden?

Beatrice Egli: “I de seneste år har jeg som moderator fået meget erfaring og jeg indrømmer, jeg elsker at gøre det. ”

Hvilket program ville være dit største ønske?

Beatrice Egli: “Jeg glæder mig til alt, hvad der kommer, og alle de programmer, som jeg stadig kan moderere. Det er vigtigt for mig, at det passer mig, og at jeg kan stå bag det med mine fulde hjerte. ”

Vil du gerne deltage i en tv-romance?

Beatrice Egli:”Hvad angår mit kærlighedsliv er jeg meget åben i alle mine sange. Hvad jeg føler, hvad jeg synes, hvad jeg oplever. Men alt, hvad der går ud over musik, der er jeg reserveret og kan lide at forblive privat. Som skuespillerinde vil jeg gerne spille i en tv-roman eller en filmatisering af en romansk roman, fordi jeg har store drømme. ”

Hvordan skal din drømme mand se ud, hvilke karaktertræk skal han have?

Beatrice Egli: “Jeg vil have en mand med meget humor, så vi kan grine sammen om alt, og det er også vigtigt at kunne grine af dig selv. Jeg kan godt lide, når han har charme, som han kan fortrylle mig med igen og igen, og han har en følelse af romantik og også i hverdagen. Jeg vil gerne kunne tale om alt med ham. Også vigtigt er lidenskab, vilje, ambition og ærlighed, og at vi elsker hinanden som vi er, og begge kan være som vi er. ”

Og hvad er det næste for dig?

Beatrice Egli: “Jeg har mange nye ideer og var i Australien, hvor jeg tog en pause, skriver mange nye historier og sange, der snart vil blive hørt. Men først er jeg glad for at det nye show “Schlager sucht Liebe” er vist, og alle kan se det. ”

Kilde: RTL.de