Beatrice Egli sætter rekord

Beatrice Egli har i et årti været en af de mest populære og succesfulde kunstnere inden for tysksproget schlagermusik. Med talrige priser, udsolgte koncerter og millioner af fans er hun en af genrens helt store stjerner. Nu har hun sat en ny rekord…

Sidste år vendte Beatrice Egli op og ned på sit liv – med et nyt pladeselskab og et helt nyt team ved sin side. Det var en frisk start for Beatrice, og med “Balance” udgav hun sit første album via Ariola/Sony Music. Nu har hun nået endnu en milepæl i sin karriere: Med sangen “Balance” er hun den første kunstner nogensinde, der har registreret mere end 3.000 radioafspilninger siden indførelsen af de konservative pop airplay charts. Denne rekord er aldrig før blevet overgået af nogen anden sang, hvilket gør den til en historisk succes.

Beatrice Egli har ikke kun formået at inspirere sin loyale fanskare, men også at tiltrække sig radiostationernes opmærksomhed. Selv er hun målløs: “Jeg kan ikke tro det, og jeg takker jer af hele mit hjerte for jeres støtte! Tak, fordi I går så helhjertet gennem denne nye begyndelse med mig, og fordi vi bliver ved med at bevare balancen sammen! Du bærer mig på ryggen!” Stort tillykke!

Kilkde: Schlager.de

Det skal du læse