Beatrice Egli: “Pure Lebensfreude” hendes nye album

Fansne har ventet, og venter stadig på et nyt album, efter hendes store succes med albummet “Glücksgefühle”. Ventetiden er ikke så lang mere, for den 22 November 2013 offentliggør Beatrice Egli hendes nye album. Det har titlen “Pure Lebensfreude”, en title som der passer 100 % til den sympatiske sangerinde. Ren glæde (pure Lebensfreude) er, hvad kunstneren altid giver på scenen.

Beatrice-Egli-Pure-Lebensfreude-1

Det nye album “Pure lebensfreude”

Sangene til hendes nye album er skrevet af Dieter Bohlen, der også arbejdede sammen med hende på det første album. Som man kunne se på hitlisterne, er samarbejdet vellykket. Sammen er de et stort team, og en plads på hitlisterne er uundgåelig. Og som man altid så flot siger: “Man skal ikke rive et godt team fra hinanden”.

Hendes album “Glücksgefühle”,  som også hendes single “Mein herz” er fra, fik i Tyskland og Schweiz tildelt guld. Hun har solgt mere end 100.000 album og 150.000 singler på fire uger. En utrolig succes for kunstnerinden og en kendsgerning, at hun er blevet bekræftet i sine handlinger.

Sangerinden er i øjeblikket på hendes “Glücksgefühle tour 2013” og begejstrer fans i Tyskland. Hun er en stor sangerinde, som kan synge alt fra stille til rockede numre og dermed viser hun sin mangfoldighed.

Beatrice-Egli-Pure-Lebensfreude-2

Beatrice Egli ligger fotos fra sin videooptagelse fra hendes nye single

For nydelig lagde Beatrice Egli et billede på Facebook, hvor hun var ved at lave videooptagelser til sin første single udgivelse fra det kommende album. Der fortalte sangerinden, at den nye sang hedder “Verrückt nach dir”. Videoen blev filmet i Seville i smukt vejr. Også  i outfit overgik Beatrice sig selv – I en skøn grøn buksedragt, så hun skøn ud.

Sæt en tyk streg over udgivelsesdatoen for hendes nye album

„Pure Lebensfreude“ udkommer den 22. November 2013 fra Label Polydor (Universal) – Den ideale julegave / ønske.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse