Beatrice Egli: Privat indsigt fra området bag scenen!

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

Siden Beatrice Egli er vendt tilbage fra sin pause i Australien, jager en aftale den næste. Hvad der måske var for meget for hende for et år siden, gør hende endnu sjovere i dag! Og det viser også, hvor tilgængelige hun er blevet! På Instagram er der nu vidunderlige private indtryk fra backstage-området!

Når du er på scenen og optræder, skal alt være perfekt! Trods alt, fans har betalt for det! Og for at sikre, at alt er perfekt, skal du undertiden blive narret på en ikke så glamourøs måde. Så Beatrice viste nu i sin Instagram-historie, hvad hun gør, for eksempel når det bliver varmt, som tøjet kan ikke lide: Der er simpelthen lommetørklæder under armene! Ikke pænt, men forbandet praktisk!

Og hvad gør du mod søvnmangel og de deraf følgende mørke rande? Ganske enkelt: sov hvor du kan! Og for Beatrice betyder det, at man sætter to stole sammen, jakken over hovedet og lukker øjnene.

Dejligt at se, at det ikke kun er glitter og glamour, men hun er en normal person – og “selvfølgelig” bare er super sympatisk!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse