Beatrice Egli, populær folkemusik i Schweiz

Hun er dette års vinder af DSDS – Beatrice Egli. Hendes vinder sang fra DSDS “Mein herz” slog rekorder, for singlen og albummet “Glücksgefühle” fik to guld plader i den forgangne weekend. Den søde Schweizerinde er mægtig stolt. Takket være hende kan den schweiziske hitliste igen opleve et boom. Schweiz har og mange andre schlager stjerner at byde på.

Grand Prix der Volksmusik

Fra 1986 til 2010 vandt Schweiz otte gange Grand Prix for folkemusik. Francine Jordi er blandt vinderne. Schweizerinden vandt i 1998 med sangen “Das feuer der sehnsucht”. I år er hun aktuel med albummet “Verliebt geliebt”. Efter en turbulent separation med ex kæresten Florian, og med sit nye album har hun fundet sine gamle kræfter.

Endvidere har Schweizerinden Géraldine Olivier vundet i 1995 i Grand prix af folkemusik med numret “Nimm dir wieder einmal zeit” hun kunne overbevise publikum og tog titlen i Schweiz.

DJ Bobo: Succes med dansemusik

En som har haft held med sin musik er DJ Bobo. For 20 år siden havde han sit første hit “Somebody dance with me” og erobrede ikke kun Schweiz, men også Tyskland. I det kommende år er han igen på tour: I Tyskland og Schweiz med 25 koncerter.

Beatrice-Egli-2

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse