Beatrice Egli: Pension og julehilsen?

Foto: Universal Music / : Ben Wolf

Dette album var et farverigt angreb på vores ører. “BUNT” af Beatrice Egli fik hendes fans til at feste. Efter dette fyrværkeri af følelser vil den schweiziske kvinde nu tage det med ro. For rolig – tror du måske …

Nej, gå ikke i panik. Beatrice Egli stopper ikke. Men tværtimod: Det starter nu op i nye galakser. Fordi denne sang får hendes fans i humør til den kommende julesæson og fokuserer på sangerens noget roligere toner.

“Kleiner Stern” – er navnet på singleudgivelsen og er en reel opmuntring til de vanskelige pandemitider. “I denne enorme verden er det let at gå vild, men du er aldrig helt alene, tro mig,” synger blondinen.

Beatrice Egli: “Alt vil være i orden”

En lille stjerne passer altid og giver lys, når det er mørkt. En idé, der også forfølges i den kommende julevideo. I den inviterer Beatrice, vidunderligt klædt som en prinsesse, dig til den festlige, varme atmosfære i et drømmeslot, for at drømme og huske budskabet om hendes nye single: “Det bliver okay, det er stjerneklart.”

Beatrice Egli: Fans inkluderet

Og nu kommer hammeren: Beatrice starter en fantastisk julekampagne for sine fans! Sammen med hende vil dine ønsker blive sendt til stjernerne. Hver søndag i advent vil den sympatiske schweiziske kvinde præsentere din videobesked på sine sociale mediekanaler. Den perfekte nedtælling til at starte jul!

Pladeselskabet “Universal” skriver: “Uanset om dine ønsker til jul, til nytår eller til dine kære. Du kan nu sende dine ønsker for at matche Beatrices sang “Kleiner Stern”. Beatrice deler nogle af de bedste ønsker med dig i en video hver adventsweekend. ”

Beatrice Egli: Optræden hos Florian Silbereisen

Denne lørdag (d. 28 nov 2020 kl. 20.15) “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” præsenteres af showmaster Florian Silbereisen på ARD, og der gætter vi meget stærkt på, at “Kleiner Stern” fejrer sin store tv-premiere der.

Kilde: Schlager.de

Køb det her: Beatrice Egli – Bunt

Det skal du læse