Beatrice Egli: Overfald i garderoben?

Billede: Universal-Music.de – Anita Bresser

Beatrice Egli er utvivlsomt solskinnet i schlagerverden, og hendes latter smitter. Uanset hvor Beatrice Egli dukker op, er der godt humør. Men for Beatrice er der også triste og skræmmende øjeblikke, som hun afslørede i et interview.

Beatrice Egli har snakket om den mørke side af hendes succes med det schweiziske BLICK. At spise sammen med venner eller med familien er i mellemtiden blevet mere og mere sjældent, for når de bliver genkendt, vil fans tage billeder: “I starten sagde jeg ja ja, men så var alle klar ved bordet med mad og min menu var kold. Eller der allerede blevet ryddet. “Derfor er der nu ikke flere billeder under måltidet. “Ellers vil jeg ikke kunne spise mere.

Men hendes familie synes også at lide under hendes succes. Nogle gange kommer folk til hendes forældres butik og kræver interviews, sagde Beatrice i et interview. For Beatrice Egli er det selvfølgelig No Go! Men et skræmmende øjeblik sidder mærket Beatrice den dag i dag: For nylig har en politibetjent begået misbrug af sit embede, for at komme ind i hendes garderobe og være meget tæt på. En situation, der hurtigt kom under kontrol, men stadig sikrer en søvnløs nat for Beatrice.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse