Beatrice Egli om sin drømmemand: “Selvfølgelig har jeg visse ønsker”

Beatrice Egli er en drømmekvinde. Hun er megasuccesfuld professionelt, hun er en absolut naturlig skønhed, og alle, der møder hende personligt, falder for hendes fødder. Man er simpelthen nødt til at elske Beatrice. Men det ser ikke ud til at fungere for hende med den ægte kærlighed. Efter at have slået op med sin langvarige kæreste Reto for et par år siden, længes hun altid efter en ny partner.

I et interview med magasinet “NEUE POST” afslørede Beatrice Egli, at hun er klar til et nyt forhold:

“Jeg spørger mig selv: Hvor er min Romeo? Jeg møder en i ny og næ, men det har aldrig fungeret.

Beatrice Egli (Neue Post)

Faktum er, at det ikke er nemt for en som Beatrice Egli at finde en ny partner. Han skal acceptere hende, som hun er, og ikke se “berømtheden” i Beatrice. Men hvordan ser hendes drømmemand egentlig ud? “Selvfølgelig har jeg visse forventninger,” siger Beatrice. Han skal helt sikkert være humoristisk og have et stort hjerte. Egenskaber, som hendes far Bruno også har. Han er der altid for hende og støtter hende i svære tider. Denne stærke skulder at læne sig op ad er også, hvad Beatrice ønsker sig af sin drømmemand.

Det er svært at finde den rigtige partner

Jagten på den perfekte partner er en stor udfordring for mange mennesker. Det er også svært for 35-årige Beatrice Egli. Men hun har ikke opgivet håbet og er sikker på, at hun nok skal finde sin drømmemand. I mellemtiden fortsætter Beatrice med at fokusere på sin karriere. Hun nyder sin succes og forbliver positiv. Det rigtige forhold vil komme, når tiden er inde…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse