Beatrice Egli og Reto gået fra hinanden efter lang tid

Hendes aktuelle single hedder “Verrückt nach dir”, og i fremtiden vil disse ord tilhøre til en anden mand. Ifølge den Schweiziske ugeavis “Glückspost” er forholdet mellem Beatrice Egli og hendes kæreste Reto efter 5 år slut. Schweizerens karriere går godt, men kærligheden er faldet af på vejen. Stakkels Beatrice Egli – tiden væk fra hinanden er ofte vejen til ende.

Beatrice Egli – Væk fra Reto?

Beatrice Egli fortalte selv under DSDS om kæresten, men har derefter holdt det hemmeligt. Sit privatliv har hun ønsket at beskytte, for ikke at bringe kærligheden i fare. På trods af denne beskyttelse holdt forholdet ikke mellem dem, og Beatrice Egli må nu leve uden sin store kærlighed. Om hendes karriere bærer skylden? Siden maj 2013 og siden hun vandt DSDS har hun været på farten og har haft meget lidt tid til sin kæreste og familie, som hun også fortæller i RTL-udsendelsen “Beatrice Egli hautnah”. Er det en anden mands skyld? Schlagersangerinden fortæller til “Glückspost”:

“Ja det passer at vi har slået op, men mere har jeg ikke at sige til den sag.”

En bekendt til sangerinden har sagt til avisen:

“Især de sidste to år er der kommet flere og flere modsætninger. Beatrice Egli ønskede, at Reto var ved hendes side til offentlige arrangementer, men han følte en ekstrem ubehag ved sådanne begivenheder”.

Det blev svært for begge parter, da hendes liv ændrede sig brat. Tidligere hjalp Beatrice Egli sine forældre, i dag står hun flere gange om ugen på scenen. Et faktum, der for begge har været svært, at de i fremtiden ikke skal være sammen.

Den bekendte fortalte også, at de ikke har nogen nye partnere. Begge har været trofaste lige til enden. I midten af sidste år købte eks-parret en villa i St. Gallen. Hvad der nu skal ske med huset er uklart, men det er ikke af betydning. Vigtigt er, at de går fra hinanden som venner og håndterer bruddet godt. Beatrice Egli siger, at det måske bare er et brud for en tid, og at de snart er tilbage sammen og forsætter livet som en duo.  

Beatrice-Egli

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse