Beatrice Egli og kærlighed

Ikke mange piger får lov at leve sin drøm som schlager sangerinden Beatrice Egli. Som ukendt sangerinde var hun med i “Deutschland sucht den Superstar” i 2013. Den unge Schweizerinde kæmpede sig gennem runde for runde og vandt ikke kun hjertet hos sine fans. Men meget mere end det – Beatrice Egli strålede til slut som sangerinde af showet og siden da har hun været i Schlager branchen. “Mein Herz” var sangen der lå i ugevis på hitlisten og det er sangen som mange forbinder med sangerinden.

Beatrice-Egli-Kick-im-Augenblick-2016-1
Kilde: Universal-Music.de

Men brænder hendes hjerte for nogen? Bild-Zeitung skrev for nyligt, at schlager kollegaen Maxi Arland flirtede ved en fælles optræden med den sympatiske schlager sangerinde. Senere fortalte han til avisen: “Jeg finder Beatrice Egli meget attraktiv og meget sympatisk. Faktisk er hun helt min type”. Beatrice Egli selv synes ikke at være begejstret over den interesse.

Set i bakspejlet sig hun til avisen: “Jeg synes det er godt, hvis mænd tager det første skridt. Ellers ved jeg ikke, om de er interesseret. Men offentligheden behøver ikke være med. Generelt finder jeg også Maxi meget sympatisk. Men jeg tror, at i øjeblikket bliver der ikke mere”. På scenen understreger schlager sangerinden, at hun stadig håber på den store kærlighed og er overbevist om, at der er en drømmemand.

Eks. kæresten

Under “DSDS” fik hun støtte. Hendes mangeårige kæreste Reto Steiner støttede hende og støttede hende til den store sejr. Da hun vandt, ændrede sig meget i deres liv. Kalenderen var pludselig fyldt, Beatrice var næsten ikke hjemme. Efter fem år var forholdet slut og overskrifterne i pressen lod ikke vente på sig. Billeder der viste hende med en ny – men de var alle opfundet.

Professionel succes, lykke i kærlighed?

Beatrice Egli selv er klar. Ingen ven, heller ingen affære. I øjeblikket er det kun mig og musikken. “Nej, jeg er stadig single og en lykkelig single”, siger Beatrice til SchlagerPlanet i et interview i slutningen af november. Der var hun i gang med produktionen af albummet “Glücksgefühle”.  Til forholdsstatus var det en klar erklæring: At finde en partner i livet, er en gave og når det sker, så er jeg glad. Jeg er også glad for, at være single og være i stand til at leve mit liv. Altså i forstand at leve “Min drøm” og lidenskab for albummet opbygges og touren jeg har planlægger. I modsætning til mit album og tourne, kan man ikke planlægge kærligheden, det er også smukt, for det sker uventet.”

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER