Beatrice Egli: Nye sange til hendes fans

Med pladerne “Glücksgefühle” og “Pure”, stormede Beatrice Egli i 2013 ikke kun i Schweiz hendes hjemland, hitlisterne. Også i Tyskland har hun mange fans, som hun har begejstret med sine hits. Begge album landede på top 10 på album hitlisten.

Schweizerindens fans har nu al mulig grund til at glæde sig, fordi Beatrice arbejder i øjeblikket på et nyt album, som hun ønsker at nå til tops med.

Kilde: Universal-music.de
Kilde: Universal-music.de

Indspiller nye sange

Som Blick.ch fortæller, arbejdet på hendes kommende plade har ført Beatrice til Berlin. I et halv år har hun arbejdet på CD´en. I Hansi studiet har hun arbejdet med sine sange, som kan høres på hendes nye album, som udkommer til oktober. Beatrice har også selv skrevet på nogen af sangene:

  “Jeg har samlet meget ny erfaring, som ved hver album produktion er spændende og uforglemmelig. På denne plade er der meget mere Beatrice, da jeg selv for første gang selv har skrevet sange og tekster”. 

Den nye CD er uden hjælp fra poptitanen Dieter Bohlen. I april blev det jo bekendt, at samarbejdet mellem Beatrice Egli og hit producenten ikke skulle fortsætte. Dieter Bohlen fortalte til BILD:

“Af en eller anden grund er kemien der ikke mere mellem Bea og mig, og så må man stoppe”. 

Hvem Beatrice samarbejder med i øjeblikket er stadig uvist. Også titlen på pladen er ikke kendt. Fra 1.11.2014 er Schweizerinden på “Pure Lebensfreude” tour gennem Tyskland og Østrig.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse