Beatrice Egli: Ny video til “Irgendwann”

Smerter efter bruddet og rygterne om hendes vægttab –For Beatrice har året ikke haft den bedste begyndelse, men det har ikke fået den smukke blonde schlagersangerinde til tabe modet. Hun har netop afsluttet optagelserne til sin nye video til singlen “Irgendwann”.

Skrev om videooptagelsen på Facebook

“Lige blevet færdig med videooptagelserne til “Irgenwann”  har Beatrice Egli i dag skrevet på Facebook.  Sammen med statussen har hun lagt et foto, hvor hun er i skøn hvid kjole med en rød rose i hånden. Ved siden af hende er en elegant ung mand i jakkesæt. Privat kører det ikke lige så godt for den 25 årige.

Efter bruddet med kæresten kom der billeder frem, hvor man kan se at Beatrice har tabt sig meget. Om der er en sammenhæng mellem bruddet og vægttabet, ved Beatrice kun selv. Men på Facebook blev fans bekymret og skrev, at hun ikke måtte tabe sig mere.

Sit første interview siden bruddet

“Det er ikke let for et forhold, hvis den ene lige pludselig er i rampelyset. Men jeg kan kun sige,  jeg har det fint, som det er lige nu” fortæller Beatrice til Schweizeravisen “Blick” i et interview. Tilsynladende klarer Beatrice bruddet godt. Også hendes mor har bekræftet, at hun har det godt efter bruddet. Familien synes at være det vigtigste for Beatrice. Bortset fra al stressen fra arbejdet får hun den ro, hun har brug for hos familien:“Ud over mine venner er det min familie, som er den direkte linje. Jeg forsøger at bruge meget tid sammen med dem. Min familie giver mig styrke og holder mig nede på jorden”.

Beatrice er som altid positiv og glad, præcis som hendes fans kender hende. Vi ønsker, at hun må få succes med sin video, og glæder os til at se den.

beatrice-egli-16
Kilde: Beatrice Egli – Facebook

Kilde:Schlagerplanet.com

Det skal du læse