Beatrice Egli: Ny Single „Terra Australia“ og flere gode nyheder

Billede: Universal-Music.de – Anita Bresser

Beatrice Egli udgiver sin nye single “Terra Australia” den 18. april. Men gennem en liveoptagelse kan du høre sangen på forhånd. Derudover har Beatrice Egli flere gode nyheder.

Schlager-solstrålen Beatrice Egli er tilbage fra sin store rejse til Australien. I flere måneder rejste hun gennem det fjerne kontinent og bragte hendes fans meget: Frem for alt ny musik. Fordi hendes nye single ikke alene bærer navnet “Terra Australia”, men blev også skabt der.

Beatrice Egli har allerede optrådt med Terra Australia

Sangen bliver officielt frigivet den 18. april, men besøgende ved “Schlagernacht des Jahres” er allerede bekendt med den nye sang, da Beatrice Egli allerede spillede “Terra Australia” der. Heldigvis var der også kameraer på stedet, så vi kan høre sangen på forhånd.

Beatrice Egli: Video til “Terra Australia”

I en video forklarer Beatrice Egli også lidt mere om hendes rejse: “Efter 6 år havde jeg brug for en pause, et eventyr. (…) Det gik bare godt, bare komme ud, genoplade dine batterier, “forklarer schweizeren og siger derefter, at selv om hun fløj meget langt, var det” faktisk rejsen til mig selv “. Den nye sang blev derefter også skrevet i Australien, rapporterer Beatrice Egli.

Beatrice Egli har flere gode nyheder

Desuden slår Beatrice Egli ud den næste sang: Ved optagelsen af det schweiziske tv-show “Hello Again” sang hun allerede den næste nye titel: “Rock mis Härz”. Optræden vil blive vist på på tv den 11. maj. (Hvilken kanal og tidspunkt er ikke oplyst endnu). Så der er meget at sige til den anden nye Egli-single for at ramme tv-udsendelsen. Vi ser frem til det!

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse