Beatrice Egli: Nu taler hun rent ud af posen!

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Steffen Junghans

Rygterne om, at Florian Silbereisen skulle være forelsket i en af hans kolleger, vender altid tilbage. Beatrice Egli er det denne gang. De to skal ikke kun være glade for hinanden på scenen, men også bagved scenen. Nu taler Beatrice i et interviews rent ud af posen!

Det påstås at Beatrice Egli og Florian Silbereisen også skulle være glade for hinanden privat. Det ville være rart, fordi begge kunstnere officielt er singler. De står ofte sammen på scenen, og der kommer de meget godt ud af det sammen. De fniser, de griner, de “elsker” hinanden.

I et interview med “Bunte.de” melder Beatrice nu klart ud og synes ikke engang at være vred over rygterne.

Tværtimod, tager hun det med godt humør! ”Når det kommer til kærlighed, er nogle mennesker glade, når de kan samle mennesker, og medierne kan også lide det. Og derfor: Dette er ikke dårlige rygte, tror jeg. ”

Men hvorfor dukker disse rygter op igen og igen? Beatrice har også en forklaring på dette: ”Du er bare klar over, at folk ønsker, at folk skal formere sig og elske hinanden. Og det er godt. Derfor synes jeg at det altid er dejlige nyheder, når der er nye kærlighedshistorier.

”Det er ikke en klar benægtelse, men vi tror ikke, at Florian og Beatrice snart vil være elskende. En skam …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse