Beatrice Egli: Magisk øjeblik! “Volles Risiko”- turné får schlagerfans hjerter til at skælve!

Sensationel start! – Schlagerdronningen Beatrice Egli har startet sin “Volles Risiko”-turné. Fansene er ved siden af sig selv! Et spektakulært show, som ingen bør gå glip af!

Beatrice Egli ved, hvordan man varmer stemningen op!

For et par dage siden skød Beatrice Egli sin “Volles Risiko”-turné 2023 i gang i Stuttgart. Lørdag den 4. november 2023 var salen pakket til bristepunktet! Hun begejstrede publikum med sin kraftfulde stemme og strålende optræden. Beatrice Egli er overvældet over tilbagemeldingerne fra sine fans! Med sin enorme scene- og sangerfaring og frem for alt sit varme hjerte på rette sted, er mange fans begejstrede – ikke kun for hendes sang – men også for hendes stigende karriere. Hendes gigantiske sange handler om kærlighed, glæde og håb, som berører millioner af mennesker.

Kæmpe begejstring! Beatrice Egli beviste VOLLGAS!

De sociale medier beviser den overvældende stemning. Hendes begejstring for koncerten er så varig, at folk stadig taler om forestillingen i dag. Beatrice har talentet til at rive sine fans med og invitere dem ind i sin positive energi. Starten på Beatrice Eglis “Volles Risiko”-turné 2023 var en stor succes. Hvis du ikke har fået nok endnu, kan du stadig nå at få fat i en turnébillet eller to! Men vær hurtig!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse