Beatrice Egli: Kun andet valg

Foto: Universal-music.de / Isabella Abel

Kunstnere skal være unikke og skabe deres eget brand. Alt skal passe: Image, sceneshows og selvfølgelig sangene. Hvis du, ligesom Beatrice Egli, har vundet ”Deutschland sucht den Superstar”, vil du virkelig kunne komme i gang. Hvad mange dog ikke ved: Nummeret ved “DSDS” var kun andet valg i begyndelsen af ​​hendes karriere.

Beatrice Egli er ægte schlager solskin. Det er hendes opskrift på succes, som hun endelig også sejrede i “DSDS” finalen i 2013. Hendes vindende nummer “Mein Herz” blev skrevet og komponeret af hitproducenten Dieter Bohlen.

“Mein Herz”: Afvist af Andrea Berg

Men bemærk, Dieter havde allerede tilbudt denne sang til Schlager-dronning Andrea Berg – og hun afviste den! Så titlen gik til Beatrice, som kun var andet valg for nummeret. Men det er ikke alt. Selv hendes første album bestod for det meste af sange, som Andrea Berg ikke ønskede at synge!

Som Dieter Bohlen fortæller i et interview, fik hun alle de sange, som Berg ikke syntes var gode nok, og som kunne bortskaffes med hende. Faktisk skrev pressen: “Egli skal synge Bergs affaldstitel!” Hvilken ung kommende stjerne vil gerne læse sådanne overskrifter om sig selv?

Beatrice Egli: Nu er den endelig ankommet!

Beatrice Egli overlevede imidlertid alt dette uskadt. Dieter Bohlen og hun indspillede yderligere to albums sammen, så afsluttede “DSDS” -dommer og den smukke schweiziske kvinde deres samarbejde.

Egli har allerede udgivet yderligere fire succesrige albums og er for længst kommet til Schlager-familien.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse