Beatrice Egli: Kan hun vinde denne kamp?

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneiche

Beatrice Egli er et af DE ansigter i Schlager.  Den smukke schweiziske kvinde udmærker sig ikke kun som sangerinde – hun gjorde også for nylig som værtinde ved ”Silbereisen gratuliert: Das große Schlagerjubiläum” en god figur. Nu er det kendt, at det måske ikke har været hendes sidste job som værtinde.

Carmen Nebel forlængede sin kontrakt på ZDF i yderligere tre år. Ikke desto mindre er andelen af ​​kvindelige værtinder i offentlige tv-selskaber meget tynd. ARD og ZDF ved det – det er derfor, de planlægger den store værtindeoffensiv.

Ifølge “Bild am Sonntag” (BamS) kæmper de to tv-selskaber for at se, hvem der først kan vise en kvinde til den store showscene.  ZDF underholdningschef, Dr. Oliver Heidemann siger til “BamS”:  “Vi planlægger et nyt stort primetime-show i år og leder efter en værtinde til det.”

Beatrice Egli: Det er hendes konkurrence

Og hvem får ZDF-mikrofonen i hånden? Angiveligt skulle Beatrice Egli være meget populær. ZDF har endda startet en rollebesætning, der fortsætter denne uge, ifølge “BamS”. Men konkurrencen sover aldrig. Der er også interesseret for værtinderne Andrea Kaiser (Sat.1), Laura Wontorra (RTL) og Janin Ullmann (ProSieben, ZDFneo).

Beatrice Egli: ARD søger også

Hvis Beatrice taber mod denne velkendte konkurrence, kan hun være en trøst. ARD ønsker også at gøre sit underholdningsprogram mere feminint. Dette understreger ARD-programdirektør Volker Herres i et interview med “BamS”: “Vi leder faktisk intensivt efter egnede værtinder inden for underholdning.

ARD har forpligtet sig til, at det næste underholdningsformat om eftermiddagen vil blive modereret af en kvinde. “Måske bliver det snart: “Schlagerspaß am Nachmittag mit Beatrice Egli”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse