Beatrice Egli – Jeg er forelsket

Nogle gange er ikke alt i Beatrice Egli Show, et show! Den schweiziske skuespillerinde talte åbent om sit privatliv. Og det kom også ud: Der er en hemmelig kærlighed!

Beatrice Egli, som nu også har fået et show på ZDF, hvor der mellem optrædener af topkunstnere som Maite Kelly og Andrea Berg fik tv-seerne et par ting at vide om Beatrice under SWR-showet. Hun afslørede for eksempel: “Mit mest ubehagelige øjeblik på scenen var, da jeg stod på scenen med åben gylp. Det var så pinligt.” Det var først, da nogen gestikulerede vildt i hendes retning, at hun forstod situationen, sagde hun: “Jeg tænkte, hvad laver han? Det var der, jeg opdagede, at alt var åbent. Det var virkelig pinligt.”

Beatrice Egli: “Han skulle ikke vide det”.

Men der er noget, der har været af brændende interesse for hendes fans i lang tid: Hvordan er Beatrice Egli’s kærlighedsliv? I løbet af et spilintermezzo blev hun spurgt, hvad hun engang havde gjort i hemmelighed. Uden at tænke sig om, kom Beatrice Egli med en ordentlig mundfuld: “Jeg er hemmeligt forelsket! Han ved det stadig ikke, og lad det venligst forblive sådan. Han skulle aldrig finde ud af det, men ja, der er den ene hemmelige elsker, som jeg forelskede mig i.” Måske sad den her elsker foran fjernsynet i det øjeblik. Og siden da har han vidst præcis: Der er et særligt hjerte, der banker for mig. Det er Beatrice Egli’s store hjerte …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse