Beatrice Egli: “Jeg blev afvist”

I 2013 var Beatrice Egli den første sangerinde, der vandt det populære “Deutschland sucht den Superstar”. Hun tog fansenes hjerter med storm og har siden været gæst i hvert schlager-show, spiller adskillige koncerter og er værtinde for sine egne programmer. Men det var ikke altid tilfældet efter hendes sejr …

Da Beatrice Egli kom ind på DSDS-scenen med sin engagerende latter, var publikum og juryen lige så begejstrede. I lang tid har næsten ingen troet på sejr, for kan en Schlager -sangerinde virkelig vinde Tysklands mest berømte castingshow? Ja hun kan! Det schweiziske solskin viste det hele, og publikum gav hende flest stemmer. Beatrice Egli banede vejen for en hel generation af Schlager. Men er hun selv opmærksom på dette? Hun gav svaret på dette spørgsmål i podcasten “Aber bitte mit Schlager”.

Beatrice Egli fortæller om et møde med DSDS -vinderen 2020: ”Jeg indså det, da Ramon vandt, og jeg talte med ham. Ramon Roselly er også en schlagersanger, der virkelig vandt ‘DSDS’ med schlager. Jeg kan huske for syv år siden: Masser af radiostationer, masser af tv -kanaler og sådan – blev jeg først afvist.”

Beatrice Egli: „Jeg blev ikke accepteret med det samme“

I dag er det svært at tro, at Beatrice Egli havde en så vanskelig karrierestart. Hun afslører: ”Det havde han heldigvis ikke længere. Det er dejligt, jeg var virkelig glad som en storesøster. Da han sagde til mig: ‘Åh det er så godt.  Du vil blive accepteret om et øjeblik’. Så sagde jeg: ‘Jeg er virkelig glad på dine vegne, fordi jeg blev ikke accepteret med det samme. Heldigvis skiftede mange programdirektører mening og gav Beatrice Egli en chance.”

Den schweiziske kvinde er stolt over, at alt blev så positivt: “Dejligt, at jeg var i stand til at bane vejen for Ramon. Der er sket meget med schlager, og jeg er overbevist om, at der er sket meget, fordi meget store kunstnere og unge, motiverede kunstnere er kommet ind i schlagerbranchen. Og det er det, der gør ham så stærk og smuk! Og måske kunne jeg også være en rollemodel for nogle.” Absolut kære Beatrice! I slutningen af ​​august udgiver hun nu sit syvende album, “Alles was du brauchst”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse