Beatrice Egli: Instagram -pause!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Beatrice Egli tager gerne sine fans med i den farverige “I.N.S.T.A.” verden. Hun stråler altid. Men nu ser det ud til, at ”idealverden” -billedet er blevet for meget for den schweiziske kvinde. I sin nuværende Instagram -historie smider hun bomben. Hvad skere der?

Beatrice Egli har ikke ord og kan ikke lukke øjnene. Beatrice lever selvfølgelig ikke i en illusorisk verden, og derfor er de frygtelige begivenheder i Afghanistan meget tæt på Beatrice Egli. Så meget, at hun nu selv kommenterer det:

”Jeg elsker at tage dig ind i min verden hver dag. At dele en del af mit liv med dig i mine historier og indlæg. For at vise dig smukke ting. Og nogle gange for at tage dig ud af hverdagen og ind i en ideel verden. Men nogle gange har jeg bare ikke ordene. Der er dage som i dag, hvor jeg er overvældet af billeder fra verden, og jeg ved bare ikke, hvordan jeg skal håndtere dem. Jeg ser billederne fra Afghanistan, og det strammer mig om halsen.”

En meget åben erklæring. OG Beatrice går endnu længere …mHun er også chokeret over de hurtige klimaændringer og kritiserer også politiske beslutninger:

”… så er der brande i mange dele af verden. Oversvømmelsesskader i NRW. Jordskælvet i Haiti. Klimaændringer i sig selv. Politiske beslutninger, der er uforståelige. Stadig Corona, selvfølgelig. Og og og.”

Beatrice Egli refererer også til brande i Australien for noget tid siden. Hun holdt en pause der i slutningen af ​​2018 og lærte landet, menneskene og dyreverdenen at kende. Hun var især glad for de søde koalaer – I 2020, efter brandene, kæmpede hun endda for WWF for at bevare pungdyrene (Hundrede procent af hendes indkomst fra singlen “Terra Australia” gik til kampagnen “Save the Koalas”).

“Jeg har bare svært ved at finde de rigtige ord”

Den 33-årige tænker helt anderledes om sin fremtid, hun sagde for nylig til “BUNTEN”: “Hvis jeg har mine egne børn, er jeg glad, og hvis ikke, er jeg også glad.” Den unge kvinde er mere reflekterende og seriøs, end hun ofte ser ud under sine optrædener. Hun bekymrer sig, er politisk interesseret, og hun bruger sin mediekarisma i sin INSTA-Post, når hun spørger sine fans:

“Hvor starter man? Hvordan kan man hjælpe? På dage som denne har jeg bare svært ved at finde de rigtige ord. Eller for at vise uddrag fra mit sunde, privilegerede liv. I dag er mine tanker meget, meget tæt på alle de mennesker, der står over for en så ufatteligt stor katastrofe. Hvis hjem, levebrød og liv er blevet taget fra dem. Mit hjerte er med dig! Jeg taber vejret og får tårer i øjnene, mens jeg skriver disse linjer. Men jeg vil også gerne være en del af det i dag, og jeg håber, at du forstår, at jeg nogle gange også gerne vil stoppe verden et lille stykke tid og gøre det bedre.”

Igen viser Beatrice sig at være et rigtigt forbillede.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse