Beatrice Egli: I fare?

Foto: MDR/ORF/Interspot Film

Beatrice Egli er det gode humør fra Schweiz. Hun tryller regelmæssigt et smil frem på hendes fans med hendes musik. Men nu vil hun betræde ny grund. Sætter hun sig i unødvendig fare med DENNE handling?

Den internationale kvindedag fandt sted den 8. marts. Rundt om i verden er kvinder blevet hædret med blomster, chokolade og meget anerkendelse. Men en bestemt kvinde er tilsyneladende ikke tilfreds med disse søde gaver.

Beatrice Egli: 4.478 meters højde er foran hende

Vi taler om Beatrice Egli. Hun ønsker at bryde stereotypen af ​​det “svagere køn” og tar på en fantastisk rejse. Beatrice vil bestige Matterhorn – det er det højeste bjerg i Schweiz på 4.478 meter. Når alt kommer til alt er bjergbestigning ikke helt sikker. Luften bliver tyndere, vejene stenede og vinden stærkere.

Beatrice Egli: Ærefrygt

På trods af disse mulige farer ser Beatrice frem til dette eventyr. Hun skriver på Instagram: ”Jeg skal til Matterhorn. (…) Indtil tiden kommer i juli, ligger der stadig en masse træning, sved, sjov, overdrevne krav, spænding, ærefrygt og forventning foran mig.” (Under billedet kan du læse resten af hvad Beatrice skriver)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

I dag (8 marts) er den internationale kvindedag!

Og det er derfor, jeg præsenterer projektet “100% Women Peak Challenge” i dag sammen med “Schweiz Tourismus” Dette initiativ sigter mod at bringe kvinder til toppen – nemlig de højeste toppe i Schweiz. Målet med denne udfordring er, at kvinder klatrer op ad de 4478 tusind meter i Schweiz i år.

Og jeg har også besluttet at være en del af dette eventyr og tage udfordringen op, sandsynligvis det mest berømte bjerg i Schweiz – Matterhorn med sine 4478 m

Der er stadig en masse træning, sved, sjov, overdrevne krav, spænding, frygt og forventning for mig indtil juli kommer. Vil du være med på min vej og med mine forberedelser? Følg derefter hashtagget #BeatriceGoesMatterhorn

Det hele finder sted som en del af den etårige kampagne “100% kvinder” af @myswitzerlandde, der starter i dag (8 marts). Målet med dette kvinders magtprojekt er at bringe kvinder tættere sammen og tilskynde dem til nye, forskelligartede oplevelser.

Der er en ny platform, fyldt med over 200 tilbud fulde af pigekraft, såsom klatring og yoga, en dameaften på vingården eller en vildkursusbane. Altid ledet af en kvindelig guide. Så vi kan opleve uforglemmelige ting i det smukke Schweiz i en afslappet gruppe af kvinder.

Beatrice Egli: Stærke kvinder

Hvad motiverer Beatrice Egli til at tage denne udfordring? Turismeportalen “My Switzerland” har lanceret kampagnen “100% kvinder”. ”Målet med dette kvinders magtprojekt er at bringe kvinder tættere sammen og tilskynde dem til nye, forskelligartede oplevelser,” skriver Beatrice. Planen for denne aktion er, at alle de 4478 meter høje bjerg i Schweiz vil blive besteget af kvinder i år. Vores Beatrice tager det højeste bjerg med det samme – ikke dårligt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse