Beatrice Egli i et interview med nyhedsbureauet “Spot On News”

“En god følelse, kan man ikke få nok af”. Det kan næppe nogen bedre sige, end schlager prinsessen og den muntre Beatrice Egli. Utallige interviews, aftaler og opgaver har været en del af hendes hverdag siden hun vandt DSDS. I interviewet med nyhedsbureauet “Spot On News” fortæller den 24 årige schweizer om sit spændende liv efter talent showet, om fænomenet schlager og samarbejdet med Dieter Bohlen.

Beatrice-Egli-1

Fænomenet “Schlager” er nået til et niveau, hvor også den næste genration synes den er acceptabel. Beatrice har efter sejren af DSD med sangen ” Mein Herz” og efterfølgende album “Glücksgefühle” indtaget de tyske hitlister. Men er schlager lige pludselig blevet et hit? Beatrice vil sammen med “Spot On News” finde grunden og fortæller om hendes tid efter DSDS triumfen, og glædestårerne. “Mein herz” har fået tyskerne til brænde.

Beatrice, efter din sejr i den 10. udgave af DSDS. Hvordan går det så nu?

Beatrice Egli: Ganske godt, tak, Jeg har haft en lang dag i dag, men jeg er lykkelig, at jeg laver så man interviews og ikke finder det udmattende. Jeg behøver ikke forklæde mig, bare være Beatrice. Jeg er nu engang Beatrice og siger hvad jeg tænker.

Har du haft nogen fridage?

Egli: Fridag, nej ingen. Albummet skulle være færdigt, da skulle jeg videre til Barcelona og lave en video, derefter til “Let´s Dance” og så til “ZDF tv haven” og så videre igen, ingen pause i sigte, men det glæder mig at arbejde, alt andet vil være ulykkeligt.

Altså finder du ingen stress i det arbejde?
Egli: Rigtig. For mig er det en stor glæde at opleve det, min single er på plads 1 og mit album køre super. Altså jeg siger “Wow, Wow, Wow, Tak Tak”, nu vil jeg være der for mine fans. De gør så meget for mig, er der for mig. Derfor vil jeg gerne have tid til at køre fra by til by.
Er det hele skønt eller stadig uforståelig?
Egli: For mig er det stadig totalt uforståeligt. Jeg tror det stadig tager et par uger, før det rigtigt går op for mig.
Altså lever du, som det bare var en drøm ?
Egli: Nogen gange spørger jeg mig, om det ikke bare er en drøm og så må jeg knibe mig. Det er ikke sådanne er jeg er ved at være Gaga. Men jeg er ikke totalt bevidst om at det er virkeligt, så derfor behøver jeg mere tid.

I programmet DSDS var det stressende og pludselig er du alene på rejsen. En omvæltning?

Egli:  Hver uge røg der en ud og vi blev mindre og mindre, så jeg vænnede mig til det. Nu er jeg naturligvis alene undervejs, men på samme tid lære jeg for hver dag nye mennesker at kende.  Jeg nyder øjeblikket alene, er altid på farten, men arbejdet i sig selv har ikke ændret sig.

Havde du forstillet dig at du vandt DSDS, og kunne du forstille dig hvad der skulle ske efterfølgende?

Egli: Overhovet ikke. Jeg deltog i DSDS og ønskede kun, at jeg stod hvor jeg står nu som sangerinde, og så går det videre.  Da jeg kom i top ti, da måtte jeg bare gå videre til nummer 1. Og ved det første liveshow, tænkte jeg jeg må bare gå videre. Dag efter dag var ny. Derfor har jeg aldrig tænkt eller drømt at jeg kunne vinde.  Og nu kan jeg se det hele i glimt, og det hele er faldt slag i slag. Jeg faldt ikke i et hul, og det har hjulpet mig til at indse at jeg har vundet.

Du har ligget i front i alle udsendelserne ved afstemningen. Kan du forklare det?

Egli: Det kan jeg ikke forklare. Jeg er selv overrasket. 70 procent i finalen, det er vanvittigt. Jeg tror at DSDS har vist mange unge, at schlager ikke er så slemt, for dem som ikke kendte til den. Det kunne bryde den barriere der er hos den genration. Nu hører pludselig gamle som unge denne slags musik og det er selvfølgelig storartet. At schlager er kommet så vidt, havde ingen regnet med.

Hvorfor oplever schlager en stigning?
Egli: Jeg elsker schlager, det er god stemning og giver en en fest følelse. God stemning kan man ikke få nok af. Lyden gør måske alle glade.
Har du et forbillede på schlagerscene som du ønsker at sige tak til. Hvor har du lært at elsket schlager?
Egli: Jeg er opvokset med Michelle, Brunner og Brunner, Roland Kaiser, Semino Rossi. Jeg finder det vanvittig, det som Andrea Berg gør, hun fylder haller og laver nogle fantastiske shows. Hun er bare så en fantastisk kvinde.
Dit album “Mein Herz” er skrevet og produceret af schlager eksperten Dieter Bohlen. Hvordan var arbejdet i studiet?

Egli: Dieter er et herligt menneske og arbejdet er direkte, ærlig og fuld af lidenskab. Hvad han laver, laver han med hjerte blod. Det var en stor sjov oplevelse og erfaring ved dette sammenarbejde. Vi havde en masse spas.Er der en sang fra dit album du især holder af?

Egli: “Mein herz” i hvertfald ” Jetzt und hier für immer” eller “Das mir dir” finder jeg skønne. Jeg høre tit mit album.

Er det ikke muligt, at man som selvstændig får det til at hænge ud af halsen?

Egli: Så længe musikken er der, vil mit hjerte være der totalt, og i øjeblikket et mit hjerte helt med. For mig er det ligegyldigt hvor mange der høre min musik, jeg synger videre. Jeg laver min egen i ørefaldene musik.

På tv virker du munter og i meget godt humør?

Jeg kan godt lide at grine, ofte griner jeg så meget at jeg hyler.

Hvad kan du grine mest af?
Egli: Over mig selv ærligt sagt.  Sjove ting sker for mig konstant, så tænker jeg “Beatrice”.  Jeg er virkelig klodset. Men jeg tror det er sundt når man kan grine af sig selv.
Kilde: Universal

Det skal du læse