Beatrice Egli i blomstret badedragt: En forsmag på ZDF-Fernsehgarten?

Sommertid ude ved havet, det er de små øjeblikke om sommeren, der fortryller os. Beatrice Egli, den blændende schlagersangerinde, der altid begejstrer os med sin stemme og charme, har delt netop sådan et øjeblik med sine fans. Iført en fantastisk badedragt, der fanger fantasien, sidder hun på en badebro ved havet og lader verden tage del i sin ferie.

En badedragt, der fanger øjet

Den badedragt, hun har på, er ikke bare en hvilken som helst badedragt. Den er skåret ud i en vinkel – fra toppen af midten diagonalt til bunden til venstre – og viser et levende blomstermønster, der er perfekt til sommerstemningen. Det er et look, der både er modigt og moderigtigt, og som endnu en gang viser, at Beatrice altid rammer rigtigt, ikke kun musikalsk, men også modemæssigt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Spekulationer om ZDF Fernsehgartens optræden

Men hvad kan dette indlæg betyde? Er det bare et tilfældigt øjebliksbillede eller en lille forsmag på, hvad der venter os søndag i ZDF’s tv-have? Beatrice Egli vender tilbage til det populære søndagsformat den 17. september, og vi kan kun gisne om, hvorvidt hun der vil overraske os med et lige så fascinerende outfit.

En forestilling, du ikke må gå glip af

ZDF-Fernsehgarten og Beatrice Egli – det er en kombination, der skaber uforglemmelige øjeblikke. Selvom det er usandsynligt, at hun går på scenen i badedragt, er vi sikre på, at ethvert outfit, hun vælger, vil begejstre publikum. En ting er sikkert: Det bliver en forestilling, man ikke må gå glip af.

Vi glæder os til den 17. september, så, kære fans, sæt kryds i kalenderen den 17. september og lad Beatrice Egli fortrylle jer i ZDF-Fernsehgarten. Hvem ved, måske kommer der flere sommeroverraskelser!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse