Beatrice Egli: Hvorfor et opkald fra Andrea Berg ændrede alt

bareI 2013 vandt Beatrice Egli den tiende sæson af “Deutschland sucht den Superstar”. I dag er det umuligt at forestille sig schlager uden hende, der fejrer den ene succes efter den anden. Men hun genovervejede næsten sine karriereplaner. Det er primært takket være Andrea Berg, at schweizeren ikke stoppede ved castingshowet dengang.

Andrea Berg & Beatrice Egli: Kvinder skal holde sammen

“Hvad mange ikke så dengang, var, at Dieter sagde til mig: ‘Du skal tabe dig, du skal gå i solarium, og du kan bare ikke synge schlager’!” Det afslørede Beatrice Egli i et interview for et par måneder siden. En afsløring, der chokerede mange  schweiziske fans. Til “Blick.ch” afslørede Beatrive Egli, hvilket skæbnesvangert opkald der fik hende til at forfølge sin store drøm om at blive schlagersangerinde: Andrea Berg! “Hun opmuntrede mig til at forblive tro mod mig selv og schlageren,” hævder Beatrice ovenud glad. Fordi ingen i denne genre kunne vinde musikshowet før hende!

“Det er et af mine bedste minder”

Som gæstejury i et af live-showene på “Deutschland sucht den Superstar” i april 2013 overbeviste Andrea Berg Beatrice Egli, som nu endda har sin egen voksfigur, til at holde fast i det. En skæbnesvanger aften, som sangerinden gerne tænker tilbage på: “Et af mine smukkeste og mest formende minder er, da Andrea var gæst i ‘DSDS’-juryen og gav mig opbakning i Schlager-området.” Det er næsten ti år siden nu – men uforglemmeligt for schweizerne.

Respekt for hinanden blev til venskab

Hvor ville Beatrice være i dag, hvis ikke Andrea Berg havde været der dengang? Det ønsker hendes fans ikke engang at tænke på! Én ting står dog klart: De to er nu blevet nære fortrolige. Da Andrea Berg i juli fejrede sit 30 års scenejubilæum med to koncertaftener i Aspach, inviterede hun også Beatrice Egli. Til jubilæumsalbummet for Andrea genindspillede de sangen “Mosaik”. Sangen siger:„Ich bin frei, ohne Wenn und Aber, pfeif auf das Gezeter und Gelaber, trag mit Stolz die Schrammen und die Narben …“ En sangtekst, der ikke kunne passe bedre til Beatrice Egli, for det er hende også imens det er lige meget, hvad andre mennesker synes om dem. Der vil jo altid være bøller, hadere og misundelige mennesker. Desværre …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER