Beatrice Egli: Hvor lang tid kan hun tage det??

Foto: TVNOW / Bernd-Michael Maurer

På dette tid sidste år var Beatrice Egli i Australien. Hun havde taget en pause for at reflektere over sig selv, sin sjæl og sit job. Og hun kom tilbage stærkere end nogensinde! Siden sin tid i Down Under har hun fået fart på; I 2021 drager hun endda på den næste  tur! Og alligevel er det ikke altid nemt …

Fordi Beatrice – ligesom Kerstin Ott eller Maite Kelly – altid er offer for cybermobning! Især i tilfælde på de sociale medier er der altid åbenlyse kommentarer. Især hvad angår Beatrices figur! Selvom de fleste af hendes fans er helt glad for Beatrices feminine, tonede krop, er der altid meget underlige kommentarer!

Vi ved, at Beatrice er en smuk rutineret personlighed og ikke lader sådanne ting gå hende på! Men lad os være ærlige – hvem ville det ikke skade? Hvis det kun er lidt … Mange personer, der er aktive på sociale medier, bliver i stigende grad ofre for sådanne hade-kommentarer. Kvinder lider især meget! Vi mener, at det er tid til, at sådan feje opførsel slutter !! Vi vil gerne citere Maite Kelly, der engang sagde: “Ligesom øjet ser på andre, så ser du på dig selv.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse