Beatrice Egli: Hvilken stjerne hun finder særlig smuk og når hun danser på bordene

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Siden Beatrice Egli vandt castingshowet “Deutschland sucht den Superstar” for syv år siden, er Beatrice Egli blevet en integreret del af den tyske schlagerscene. Nu afslører den 32-årige interessante detaljer fra sit privatliv.

Beatrice Egli sagde for nylig, at hun har begået den ene eller den anden “forseelse”. For eksempel plejede hun “meget sjældent” at springe over skolen eller gå et stop på bussen. Alt dette er dog langt tilbage i fortiden.

Foto: Mark Surridge

Men en privat åbenbaring virker helt ny – nemlig svaret på spørgsmålet om, hvilken stjerne den 31-årige sværmer for. Og det er ingen ringere end superstjernen Ed Sheeran, som Beatrice siger, fordi han ser anderledes ud end de fleste mænd.

Hun kan være en rigtig festdronning, og vilde festaftener var også en del af hendes fortid. Kun i fortiden? Som Beatrice for nylig afslørede, kan hun stadig lide at feste indtil de tidlige morgentimer.

Og selvom hun ikke drikker alkohol, er hun ofte den, der ender med at danse på bordene. Vi tænker: virkelig sympatisk, kære Beatrice!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse