Beatrice Egli: “Hver sej pige er en halv dreng”

Foto: Beatrice Egli Facebook

Beatrice Egli er rigtig professionel når det kommer til at glæde hendes fans. Hun gør ikke kun dette med sin atmosfæriske musik og sin umiskendelige stemme, men også med sin styling. Under Corona-krisen overraskede hun os med farverige, glitrende og super sexede outfits og holdt os i godt humør med hendes øjebliksbilleder. Nu har hun våget at gøre lidt mere. Vil vores Beatrice blive en modetrendsetter?

Beatrice Egli offentliggjorde for nylig et foto på nogle af de sociale medier, hvor hun ikke kun bærer sit strålende smil, men også et farverigt outfit og en T-shirt med et tryk. Men aftrykket er ikke et almindeligt, det formidler en meget klar og dristig besked.

Den lyder: “Every cool girl is half a boy” (“Hver sej pige er en halv dreng”). Hun skriver ordene dertil: “Er det rigtigt?” Helt modigt, fordi skabelonen til diskussion på nettet således blev lagt.

Fans af Beatrice Egli er splittede

Hendes fans er splittede. De kommenterer med: “Hvad? Vi skal vist have en teknisk diskussion, kære Beatrice” eller med “Jeg tror ikke, at enhver pige ville være en halv dreng. Fordi alle er seje på deres egen måde ”.

Selv kollegaen Julian David har et svar klar og skrev det under snapshot af den smukke sanger: “Er det også sandt omvendt? Alle har nøjagtigt ret, hvordan han / hun føler sig “.

Hvad Beatrice ville sige nøjagtigt med t-shirten forbliver åben. Men vi tror, ​​at t-shirten passer godt til hende. Når alt kommer til alt er hun altid en lille rebel på scenen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse